GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Δικαιολογημένη η ανησυχία μας για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι παραμένουν στην Αδριανούπολη. Μάλιστα, ο κ. Λ...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι παραμένουν στην Αδριανούπολη. Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος, ζητά από την κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι στρατιωτικοί να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφέρει στην ανακοίνωση του:
"Έως να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και να επιστρέψουν στην πατρίδα, είναι εύλογο να εκφράζουμε τις ανησυχίες μας. Ορισμένες πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης δικαιολογούν αυτές τις ανησυχίες μας.
Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να προβεί σε κάθε επιβαλλόμενη διπλωματική ενέργεια και να μεταφέρει στην αντίστοιχη τουρκική την πάνδημη αξίωση του ελληνικού λαού οι Έλληνες στρατιωτικοί να απαλλαγούν από τις αβάσιμες κατηγορίες και να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στην πατρίδα μας.
Η τιμή των ελληνικών όπλων και η αξιοπρέπεια των ανδρών τους είναι αδιαπραγμάτευτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση