GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ο Κατρούγκαλος τον Καμμένο! "Δεν είναι όμηροι οι Έλληνες στρατιωτικοί..."

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, μίλησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών όπου δήλωσε πως δεν προκύπτει αυτή τη στι...

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, μίλησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών όπου δήλωσε πως δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή ομηρία για τους δύο Έλληνες που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τον οποίο κατά συνέπεια και άδειασε...
«Αυτή τη στιγμή είναι κρατούμενοι και περιμένουν να δικαστούν. Η δική μου άποψη είναι ότι μέχρι στιγμής στη συγκεκριμένη περίπτωση των Ελλήνων δεν προκύπτει το θέμα της ομηρίας, ακριβώς επειδή περιμένουν να δικαστούν», δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος και πρόσθεσε πως «ο χρόνος που έχει περάσει δεν είναι τέτοιος ώστε να έχει ξεπεραστεί το όριο της δίκαιης δίκης και ακριβώς σε αυτό το επίπεδο η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να βοηθήσουμε την Τουρκία να αναδείξει το επεισόδιο σε μείζον διπλωματικό γεγονός».

3 σχόλια

  1. ΓΕΓΟΝΟΣ!! ΟΜΗΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. {ΡΕ Αριστερόστροφα Φασισταριά της New Age ΘΑ Γίνει ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!! ... άκου και διάβαζε Ρέ!!!}


    ΜHN μπούμε στο κλαψούρισμα και τον εκφυλισμό της Πραγματικότητας!!!

    Εχουμαι ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΗΡΥΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!

    ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ!!!

    ΈΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑΣ Ordenazes Σας Των ΕΝ.ΔΥ. ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ!!! ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!!!

    (Δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ τοις Ατσαλάκωτες Ordenazes με τα Βαριά Παράσημα της Πολυθρόνας Τους να ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΥΛΩΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΛΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΈΧΩ ΜΕ ΤΟΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ!!!)

    Μπρέ Tzanum Νίκο Εσύ δεν είσουν που ΈΛΕΓΕΣ ΌΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΝΑΙ "ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ";;;;

    ΚΑΙ τώρα Μου ΤΣΑΠΟΥΝΑΣ ότι πρέπει να .... "κλείσουμε άλλα θέματα της Εξωτερικής Πολιτικής (Σκόρπια/Αλβανία) για να Ασχολειθούμε με τους Τούρκους";;;;;

    Καλά ρε Σύ ΓΙΑ Ραγιά και Τουρκαλβανό με Εχεις;;;;

    Μοιάζω για ... Αμερικανάκι;;;;

    .... και "Εσύ" είσουν .... Ιδεολόγος του ΚΚΕ;;;;

    ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΙΤΩΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΎΡΑ ΤΟΥΣ!!!


    .... εμείς θα Σας Γκλεντήσουμε για λίγο ακόμα και μετά Ρέ Χορεύτριες το Τσιφτετέλι το Τσάρλεστον το Καλαματιανό και το Τίκ θα το χορεύεται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

    Για να μην ξεχάσουμε Εσύ δεν είσουν ο "Σύμβουλος" του ΥΠΕΞ Μαριχουανάκια κατά τον Βομβαρδισμό του Βελιγραδίου;;;;;;

    Άλλωστε όπως Είναι η "Πολιτική" της Χώρας έτσι Είναι και οι ΕΔ (;;;) (74/96) ... Ordenanzes !!!!! ΞΕΦΤΙ(Υ)ΛΙΣΜΟΣ!!!



    ΥΓ. Η Φίλη Γείτονα Χώρα και Σύμμαχος Μας θα Δώσει Πίσω τους Δύο Αξιωματικούς των ΕΔ μετά από Επίσημη Ρητή Απαίτηση Τους: "Χαμμένε πέσε στα four"!!!!


    ..... άμα γυρίσω (και θα γυρίσω) ΘΑ ΣΑΣ ...... (ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!)!!!



    ΣΗΜ.: ΕΓΩ ΘΕΛΩ (Αφιέρωση) 3 ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΑ (Φρεγάτες) ΤΟΥΣ Δώρο ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΑ!!!



    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Και όταν τα Γερμανικά Ναζοί ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΈΧΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ) ΠΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ;;;;; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΌΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!!!! Ο Γιος Του Στάλιν Πέθανε στην Ναζιστική Αιχμαλωσία!!!! ΓΙΑΥΤΟ "ΒΓΑΛΑΝ" ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ .... ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς πάντος δεν βλέπουμε καμμιά ΠΟΙΟΤΙΚΗ Διαφορά μεταξύ "Προ" Μνημονιακής Περιόδου και Μνημονιακής Περιόδου!!! Απλά βλέπουμε ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Επιταχυντών της Εθνικής/Κρατικής Καταστροφής!
    Όταν π.χ. ο Ζουράρης είπε "ότι για αγορά στυλό για το γραφείο του χρειάζεται να πάρει άδεια από την Τρόικα" είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ η Ελληνική Πολιτική και Πολιτεία "εδώ και εξήντα χρόνια βάσανα και διωγμοί!"!
    Ποτέ οι "Άρχοντες" (Τρομάρα Τους) της Χώρας δεν Μερίμνησαν σε Κανένα Τομέα (Γεωργία Βιομηχανία Επιστήμη Κοινωνικό Κράτος Δημοκρατικούς Θεσμούς)! Αντιθέτως ΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Φεγγάρι μάγια μου έκανες)! Αυτή π.χ. η Ανέκαθεν "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ έγινε επί "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ" ΠΟΣΟΤΙΚΗ (που εμπεριέχει και τον Αποδεκατισμό Της Χώρας στο βάθος Του Χρόνου!)!
    Στο ΙΔΙΟ μήκος κύματος είναι και όλοι οι Τομείς που προαναφέρθηκαν!
    Αντιθέτως "Προώθησαν" την Παροχή Υπηρεσιών (ΑΠΛΑ: ΥΠΗΡΕΤΕΣ)! ΟΡΙΣΑΝ (Αντιεπιστημονικά) τον Τουρισμό/Γκαρσονιλίκι/Τεμενάδες ως ... ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ!!! Ανάγαγαν Το (που ναι υπέροχα) Σατζίκι Σουβλάκι Συρτάκι σε ΈΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!
    Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ Η Ελληνική Πολιτική Πολιτεία... Γκαρσονιλίκια Τεμενάδες και Υπηρέτες (ΌΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ)!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΛΟ: Η Χώρα Μας Είναι Ένας Αποικιοκρατούμενος Μαχαλάς! Μια Αγγλοαμερικάνικη Αποικία! Και ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ σε μια Αποικία δεν Υπήρχε Αστική Τάξη (Αξιωματικός Κανόνας) αλλά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ - ΤΑΞΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ! Στην Λαϊκή γλώσσα: ΛΑΚΕΔΕΣ (και στην διάθεση μας περίπτωση λόγω της Οθωμανικής Καταστολής του Ραγιαδισμού) ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    Σύνοψις: Αυτό Βλέπουμε Σήμερα με Ποσοτικούς Επιταγχυντές! Η Ποιότητα Τους Είναι Ίδια...Medre!!!

    Όλα Τα ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση