GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ από την Μπαλατσινού για Κικίλια και Κωστόπουλο...

Στην κάμερα της εκπομπής ''Αποκαλυπτικά'' μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού σχολιάζοντας τις αλλαγές που βιώνει στη ζωή της τις ...

Στην κάμερα της εκπομπής ''Αποκαλυπτικά'' μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού σχολιάζοντας τις αλλαγές που βιώνει στη ζωή της τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Τζένη μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Βασίλη Κικίλια και τον γιο της, Μάξιμο, ενώ την ίδια ώρα καλείται να δώσει τις δικές της απαντήσεις για τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.
Ξεκαθαρίζοντας ότι οι φήμες είναι… απλά φήμες, μιλά για τη σχέση της με το κοινό και δεν παραλείπει να τονίσει πως ποτέ δεν της άρεσαν τα ''κλουβιά''.

''Ισχύει ότι τις γυναίκες πολιτικών τις χτυπούν λίγο παραπάνω;'', ρωτήθηκε με την ίδια να απαντά:
''Δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι έχω αντιμετωπιστεί πάρα πολύ καλά στη δουλειά μου και από τους άντρες και από τις γυναίκες. Όταν μπαίνω σε ένα ραντεβού έχω αντρικό μυαλό και όταν έχω δυσκολίες χρησιμοποιώ το γυναικείο. Δεν με φοβίζει η δουλειά μου, δεν με φοβίζουν οι προκλήσεις, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι αντιμετωπίστηκα με ρατσισμό''.

Δε μπορεί κάποιος να σε βάλει σε χρυσό κλουβί έστω κι αν είναι του Κοινοβουλίου;
''Δε μ’ αρέσουν τα κλουβιά. Και δεν υπάρχουν χρυσά κλουβιά'', λέει ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία σχέση της δεν ένιωσε καταπιεσμένη και καταλήγει:
''Έχουμε φτάσει το λογικό να το θεωρούμε παράλογο και το παράλογο να είναι η νόρμα. Αυτό που έχουμε με τον Πέτρο είναι η κανονικότητα. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλα τα ζευγάρια που χωρίζουν''.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση