GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοσοκόμα βοήθησε στην απόδραση κρατουμένου για να...ζήσουν τον έρωτά τους - ΦΩΤΟ

Μία νοσοκόμα, βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός κρατούμενου στην ψυχιατρική κλινική του Birmingham, όπου εργαζόταν. Η 30χρονη μητέρα δύο παι...

Μία νοσοκόμα, βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός κρατούμενου στην ψυχιατρική κλινική του Birmingham, όπου εργαζόταν. Η 30χρονη μητέρα δύο παιδιών, βοήθησε τον κρατούμενο να αποδράσει και κατευθύνθηκαν σε ένα ξενοδοχείο, όπου έκαναν σεξ.
Η Danielle Wyatt μαζί με τον δραπέτη ξέφυγαν από τους φύλακες της κλινικής και για περίπου ένα μήνα ζούσαν τον έρωτά τους, ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη. Τελικά, οι δύο εραστές συνελήφθησαν, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό τους και διαπίστωσαν ότι ο συνοδηγός ήταν ο δραπέτης.

Ο Edward Morey είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκισης για μία σειρά από ένοπλες ληστείες. Το δικαστήριο έκρινε ότι ο δράστης είχε τάσεις αυτοκτονίας, με συνέπεια να δώσει εντολή για νοσηλεία στην ψυχιατρική κλινική του Μπέρμιγχαμ.
Κατά την ανάκριση, προέκυψε ότι το ζευγάρι, αμέσως μετά την απόδραση, κατέληξε σε ένα μοτέλ, όπου συνευρέθηκαν ερωτικά. Μετά τη σύλληψή τους, ο κρατούμενος επέστρεψε στην κλινική και η μητέρα των δύο παιδιών καταδικάστηκε σε 100 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση