GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασιλειάδης: Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα - Η απάντηση του Καραπαπά

Συνέντευξη στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο SkySports παραχώρησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος στάθηκε στην απροθ...

Συνέντευξη στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο SkySports παραχώρησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος στάθηκε στην απροθυμία του Ολυμπιακού να υπογράψει τις δεσμεύσεις που έχει θέσει στο τραπέζι, με στόχο την άμεσα επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.
Αναλυτικά όσα επεσήμανε:
«Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά. Φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε ότι «η FIFA έχει κουραστεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο» και πως «οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση».
Η απάντηση του Καραπαπά:
Οι δηλώσεις αυτές του Γιώργου Βασιλειάδη προκάλεσαν την αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έγραψε στο Facebook:
«O ήδη αποτυχημένος Υφυπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης, ασορτί με την πολιτική της εγκληματικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτέθηκε και πάλι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε μια από τις αμέτρητες συνεντεύξεις του των τελευταίων ημερών.
Δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρηθεί το πρόβλημα». Να διαβάσετε καλύτερα την επιστολή του Ολυμπιακού ο κύριε Βασιλειάδη ή να σας τη διαβάσει καλύτερα ο παρανόμως εγκατεστημένος στην Σούπερ Λιγκ Γκαγκάτσης ο μυστικοσύμβουλος σας!
Ο Ολυμπιακός το μόνο που λέει είναι να αφήσουμε τις γελοιότητες και να γίνει γόνιμος διάλογος για το αύριο του ποδοσφαίρου. Με καλή πίστη, ποδοσφαιρική λογική και στοιχεία να δομήσουμε κανονισμούς που θα ισχύουν για όλους και δεν θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα στο επόμενο Πρωτάθλημα.
Το μόνο σωστό που είπατε κύριε Υφυπουργέ είναι ότι μας έχουν σιχαθεί οι Ευρωπαίοι. Πράγματι! Και ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια που πήγατε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω!
Σε μια επίδειξη αμετροέπειας ο κ. Βασιλειάδης μας είπε ότι το θέμα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικό!
Φυσικά είναι πολιτικό το θέμα κύριε Βασιλειάδη. Ξέρετε γιατί; Γιατί η κυβέρνηση σας και τα στελέχη της είναι ότι χειρότερο έχουμε αντιμετωπίσει (όλοι οι Έλληνες) όλοι οι Ολυμπιακοί. Αλλά δεν είναι θέμα κομματικό!
Σταθερά στηρίζουμε την στάση NO POLITICA και όπως έχει αποδειχθεί όσο πιο μακριά είστε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί για το ποδόσφαιρο, τόσο το καλύτερο. Στην πολιτισμένη Ευρώπη ΚΑΝΕΙΣ Υπουργός δεν εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο.
Για τα συμφέροντα του Συλλόγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήγαμε κόντρα στον Γερουλάνο και την κυβέρνηση Παπανδρέου-ΠΑΣΟΚ, κόντρα στον Ανδριανό και την κυβέρνηση Σαμαρά- Νέας Δημοκρατίας και τώρα που χτυπάτε τον Ολυμπιακό με λύσσα απέναντι θα μας έχετε κι εσείς!
Αλλά εσείς το πήγατε σε άλλο επίπεδο κ. Βασιλειάδη. Δεν το ξέρετε;
Δεν ξέρετε για τα deals του Μαξίμου; Την ανάθεση έργου στον Τύπο στον Σαββίδη με αντάλλαγμα την χυδαία σύνδεση της ομάδας του με την Κυβέρνηση;
Δεν ξέρετε ότι το «Έθνος» και το «Epsilon» δόθηκαν στον Σαββίδη μέσα στο Μαξίμου και με διαμεσολαβητές της πώλησης Υπουργούς θυμίζοντας λογικές Μαδούρο;
Δεν ξέρετε ότι εσείς κάνατε τον Ρώσο φίλο σας να αισθάνεται την Ελλάδα φέουδό του και γι αυτό μπούκαρε και με το όπλο στην Τούμπα αφού τον κάνατε... φεουδάρχη; Εσείς φταίτε περισσότερο για την εικόνα που ξεφτίλισε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υπουργός είσαι. Δεν ξέρεις το ρόλο των ανθρώπων του Σαββίδη στις εκλογές της ΕΠΟ; Δε μας λέτε τι εννοούσε ο φίλος σας από τη Ρωσία όταν έλεγε ότι ο Γραμμένος (που τόσο στηρίζετε) είναι δικός του;
Δε μας λέτε την σχέση του φίλου σας με ομάδες όπως ο Πλατανιάς (με τις ψευδομαρτυρίες με το αζημίωτο) και η Κέρκυρα; Τίποτα δεν ξέρετε γι αυτά; Αυτά δεν είναι πολιτική;
Δική σας πολιτική δεν είναι να συνοδεύονται από το κράτος (ΕΛΑΣ και Λιμενικό) οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την ώρα που οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ οπαδοί καταδιώκονται σαν εγκληματίες;
Δική σας πολιτική δεν είναι τα κωλοδάχτυλα του Καμμένου στη Βουλιαγμένη (και οι χειροπέδες που έδειχνε αφού το σχέδιο που όλοι γνωρίζαμε προχωρούσε); Που ήσουν τότε Ολυμπιακέ Υφυπουργέ; Δεν σε ακούσαμε.
Πολιτική σας δεν είναι ο Βερναρδάκης που προσβάλει τον ύμνο μας; Ο Ζουράρης τι είναι; Δική σας πολιτική δεν είναι; Ο Κωνσταντινέας, η Αυλωνίτου και ο υπόλοιπος συρφετός που προσβάλει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του κάθε μέρα, η πολιτική σας δεν είναι;
Πολιτική σου δεν είναι Ολυμπιακέ Υφυπουργέ ότι πέρσι στήσατε με τον Γραμμένο την αρένα του Βόλου; Δώσατε λάφυρο τον τελικό στον Μπέο (που κατά τα άλλα δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο γήπεδο) και στον Λασκαράκη που προσπάθησε με τις ψευδομαρτυρίες του να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και έπρεπε να τον επιβραβεύσουν!
Και είδαμε τα χειρότερα επεισόδια όλων των εποχών!
Μήπως θες να σου θυμίσουμε ότι ο Κοντονής ο προκάτοχος σου έβαζε λουκέτο στο πρωτάθλημα για «λόγους ασφαλείας» αλλά όλως τυχαίως ΜΟΝΟ εμείς παίζαμε μέσα στην απαγόρευση Κύπελλο (!) με 40,000 ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ; Μήπως ξέχασες κύριε Υπουργέ τον τελικό του Κοντονή; Τότε που άλλαζε επόπτες και ανέβαλε τον τελικό αφήνοντας τον Ολυμπιακό ένα μήνα χωρίς παιχνίδια; Μήπως θυμάσαι την παράδοση του ΟΑΚΑ σε τελικό χωρίς θεατές στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη;
Μήπως δεν θυμόμαστε ότι αφήσατε τη «νέα ΕΠΟ της εξυγίανσης» να παρουσιάζει το Καραϊσκάκη σε κολαστήριο και ήθελε μετά τα παιχνίδια της Εθνικής στο κανάλι του Σαββίδη να πάει και την Εθνική ομάδα στην Τούμπα; Τελικά η Εθνική έπαιξε στο ΟΑΚΑ και την είδε ο Γραμμένος και πέντε φίλοι του!
Αυτά είναι τα κατορθώματα σας.
Αυτά και ότι η Διαιτησία ΣΦΑΖΕΙ τον Ολυμπιακό, του έχει κόψει 12 βαθμούς (τουλάχιστον) κι εσύ μας λες για «βελτίωση». Βελτίωση για εσάς είναι να αδικείται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο και νομίζετε ότι κάνετε και καλό.
Και ο κόσμος δε βλέπει; Δεν καταλαβαίνει; Δε βλέπει πως τρέμει η ΕΛΑΣ να γράψει για επεισόδια όταν εμπλέκεται ο αγαπημένος σας ΠΑΟΚ ή η επίσης αγαπημένη σας ΑΕΚ αλλά όταν συμμετέχει ο Ολυμπιακός η ΕΛΑΣ γίνεται Scotland Yard στην τυπικότητα και όλα διογκώνονται;
Δε βλέπει ο κόσμος τις αποφάσεις που αλλάζουν μέσα στη νύχτα;
Δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ο Μαρινάκης δεν σκύβει το κεφάλι δεν συνθηκολογεί και δεν τον ελέγχετε και γι αυτό προσπαθείτε με αδιανόητα μέσα να τον πλήξετε επικοινωνιακά;
Αν ο Μαρινάκης αγόραζε ΜΜΕ για εσάς όπως ο Σαββίδης θα είχατε άλλη στάση. Ειδικά από την εξαγορά του ΔΟΛ και μετά η στάση σας απέναντι στον Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, άρα και τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι άκρως εχθρική!
Ξέρετε εσείς άλλον Έλληνα, άλλον επιχειρηματία που τιμάει την Ελλάδα με οτι έχει ασχοληθεί να δέχεται τέτοιο πόλεμο και να προσπαθείτε να τον εμπλέξετε σε τερατώδη πράγματα χωρίς ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ;
Δεν ξέρουμε όλοι οι Έλληνες νομίζετε το ρόλο Κοντονή και Καμμένου σε όλα αυτά;
ΕΣΕΙΣ κύριε Υφυπουργέ κάνατε το θέμα πολιτικό όχι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και η συγκυβέρνηση σας.
Και το ξέρετε γι αυτό και δεν τολμάτε να εμφανιστείτε σε κανένα αθλητικό χώρο που παίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που παίζει σε ευρωπαϊκούς τελικούς εκπροσωπώντας άραγε ποιά χώρα; Γιατί δεν σας βλέπουμε πουθενά! Μόνο σε στημένα πάνελ με ελεγχόμενες ερωτήσεις.
Αφήστε ήσυχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και κοιτάξτε την πολιτική της συγκυβέρνησης που ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο ποδόσφαιρο έχουμε γίνει ανέκδοτο στον πολιτισμένο κόσμο.
Καλή αντάμωση στα γουναράδικα...
(Όχι «ραντεβού στα γουναράδικα» που λένε κάποιοι της «πρώτης φοράς αριστερά» στα πάνελ)...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση