GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουν οι δύο αξιωματικοί μας το συντομότερο

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «σήμερα ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θεώρησα υποχρέωσή μου να βρεθώ εδώ στην ακριτική Ορεστ...

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «σήμερα ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θεώρησα υποχρέωσή μου να βρεθώ εδώ στην ακριτική Ορεστιάδα, τόπο καταγωγής και κατοικίας ενός εκ των δύο αξιωματικών μας, που κρατούνται ακόμα σε τούρκικες φυλακές. Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουν οι δύο αξιωματικοί μας, το συντομότερο στην πατρίδα».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ορεστιάδα για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως σκοπός της παρουσίας του είναι να τιμήσει και τους Έλληνες της ακριτικής Ελλάδος. «Αυτούς που παρά τις αντιξοότητες κρατούνε ψηλά τη σημαία της πατρίδας μας και την κρατούνε ψηλά με αυτοπεποίθηση και φρόνημα. Η 25η Μαρτίου είναι μια ευκαιρία ν' αναλογιστούμε από πού ήρθαμε και πού φτάσαμε, ως ένα μικρό έθνος χωρίς πολλά μέσα στη διάθεσή του, κατάφερε και πέτυχε αυτό που πολλοί θεωρούσαν αδιανόητο εκείνη την εποχή, να διεκδικήσει και να κερδίσει την ελευθερία του».
«Σήμερα 197 χρόνια μετά από αυτές τις σημαντικές στιγμές στην ιστορία του ελληνισμού, καλούμαστε ν' αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Οι αρετές όμως μας βοήθησαν καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας μας, ως ανεξάρτητο έθνος, παραμένουνε επίκαιρες. Ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ενότητα. Ενότητα του λαού απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση