GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την απόδοση μομφής σε Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και Ηλιόπουλο εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Την απόδοση μομφής σε βάρος του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, και των δύο βουλευτών του κόμμ...

Την απόδοση μομφής σε βάρος του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, και των δύο βουλευτών του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Η μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά είναι διαδικασία η οποία κινείται σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις και περιγράφεται στον Κανονισμό της Βουλής (άρθρο 80). Την απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια την προσεχή Τετάρτη. Ο Κανονισμός δίνει τη δυνατότητα στους βουλευτές στους οποίους αποδίδεται μομφή να δώσουν εξηγήσεις για τη στάση τους.
Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, αν και είχαν κληθεί για εξηγήσεις, δεν παρέστησαν ούτε ο γγ της Χρυσής Αυγής ούτε οι δύο βουλευτές. Ωστόσο Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος απέστειλαν υπομνήματα. Υπόμνημα δεν απέστειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση