GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η ιστορία του ήρωα αστυνομικού της Τρεμπ - Παντρεύτηκε στο νοσοκομείο λίγο πριν ξεψυχήσει

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η αυτοθυσία του 44χρονου αξιωματικού της γαλλικής Χωροφυλακής, Αρνό Μπελτράμ, ο οποίος υπέκυψε στα τρ...

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η αυτοθυσία του 44χρονου αξιωματικού της γαλλικής Χωροφυλακής, Αρνό Μπελτράμ, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του από τα πυρά που δέχθηκε από τον τζιχαντιστή στο σούπερ μάρκετ της πόλης Τρεμπ, έχοντας πάρει οικειοθελώς τη θέση ομήρου.
Δημοσιεύματα εφημερίδων αποκαλύπτουν πως η σύντροφός του, Μαριέλ, πήρε την πρωτοβουλία να τον παντρευτεί, ενώ ο Αρνό έδινε την ύστατη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος.
Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί τον προσεχή Ιούνιο. Την ώρα που η ζωή του ήρωα αστυνομικού κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή, η σύντροφός του κάλεσε ιερέα για να τελέσει τη γαμήλια τελετή. Λίγες ώρες αργότερα ο Αρνό Μπελτράμ θα άφηνε την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση