GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτίου: Εκτός πραγματικότητας όσοι λένε ότι κόβονται τα επιδόματα - ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός πραγματικότητας είναι όσοι λένε ότι κόβονται τα επιδόματα, υποστήριξε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ...

Εκτός πραγματικότητας είναι όσοι λένε ότι κόβονται τα επιδόματα, υποστήριξε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.
“Αυτή η κυβέρνηση πιστεύει ότι κάθε ευρώ που πηγαίνει στην κοινωνική προστασία είναι επένδυση, στο παιδί, τον ηλικιωμένο, την οικογένεια. Κάθε ευρώ που μπαίνει στην πρόνοια πολλαπλασιάζεται από 1,03 έως 1,068. Για αυτό δεν κόψαμε τα επιδόματα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Εννοώ των ανθρώπων που είναι ανασφάλιστοι" υποστήριξε.
Ταυτόχρονα η κα Φωτίου απαντώντας στις αιχμές των Ευρωπαίων που εξέφρασαν ανησυχία για τη διαδικασία επιλογής των διευθυντών και των γενικών γραμματέων των υπουργείων, υποστήριξε ότι "Η δική μας κυβέρνηση έκανε την υπέρβαση. Ακόμα και ο γενικός γραμματέας θα κριθεί από τα ανώτατα όργανα".
Έφερε μάλιστα σαν παράδειγμα ότι για τη θέση του γενικού γραμματέα Πρόνοιας έχουν υποβληθεί 93 υποψηφιότητες.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση