GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η Μόσχα δεν είχε καμία σχέση με τη δηλητηρίαση του πράκτορα" απαντά το Κρεμλίνο

Η Μόσχα δεν είχε καμία σχέση με τη δηλητηρίαση του διπλού πράκτορα και δεν θα δέχεται απειλές ή τελεσίγραφα απαντά το Κρεμλίνο, σε όσα αν...

Η Μόσχα δεν είχε καμία σχέση με τη δηλητηρίαση του διπλού πράκτορα και δεν θα δέχεται απειλές ή τελεσίγραφα απαντά το Κρεμλίνο, σε όσα ανέφερε η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είχε δηλώσει χθες ότι είναι «εξαιρετικά πιθανό» η Μόσχα να ευθύνεται για τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλιας. Είτε το ρωσικό κράτος είναι άμεσα υπεύθυνο για τη δηλητηρίαση είτε επέτρεψε ο νευροπαραλυτικός παράγοντας να φθάσει στα χέρια άλλων, κατήγγειλε η Μέι ενώπιον του βρετανικού κοινοβουλίου.
Υπογραμμίζοντας ότι η ουσία που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του Σκριπάλ και της κόρης του είναι μια «στρατιωτικής ποιότητας» ουσία που αναπτύχθηκε από τη Ρωσία, η Μέι έδωσε διορία μιάς ημέρας στη Μόσχα για να δώσει εξηγήσεις στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση