GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του λοχία Κούκλατζη: Θέλω το παιδί μου πίσω τώρα- ΒΙΝΤΕΟ

Οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη ο οποίος είναι κρατούμενος μαζί με τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη, στην Τουρκία μίλησαν στην εκπομπ...

Οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη ο οποίος είναι κρατούμενος μαζί με τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη, στην Τουρκία μίλησαν στην εκπομπή "Αυτοψία".
«Μετράμε μία μία τις ημέρες, κάθε ημέρα είναι ένας αιώνας. Να οπλιστούμε με ψυχραιμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα παιδιά. Να μας βλέπει δυνατούς να του δώσουμε δύναμη αυτός είναι ο σκοπός μας» είπε ο πατέρας του.
«Η αγωνία είναι ανείπωτη. Προσπαθώ να προσεύχομαι όσο μπορώ και να παρακαλάω το Θεό να γυρίσουν γρήγορα τα παιδιά πίσω. Και ο Δημήτρης και ο Άγγελος και οι δύο μάνες υποφέρουμε και πονάμε. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας. Για μένα το σπίτι μου είναι σκοτεινό αυτή τη στιγμή γιατί μου λείπει ο Δημήτρης, θέλω να γυρίσει και ο Άγγελος και τα δύο παιδιά. Θέλω να γύρισει όχι σήμερα και αύριο, τώρα αν είναι δυνατόν. Να με πάρουν και να μου πουν τα παιδιά φεύγουν από εκεί. Αυτή είναι η αγωνία μου» τόνισε η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη με δάκρυα στα μάτια.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση