GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Ο Σταύρος έχει ρομαντική άποψη – Ο πρωθυπουργός κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια

"Οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουν διπλή γραμμή στο Σκοπιανό και διγλωσσία στα Ελληνοτουρκικά" δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής τ...

"Οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουν διπλή γραμμή στο Σκοπιανό και διγλωσσία στα Ελληνοτουρκικά" δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τις διαφορετικές δηλώσεις για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία .
«Αν έχουν γραμμή να συγκαλέσουν επιτέλους Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ειδάλλως να κλείσουν το στόμα τους... Ξέρουν κάτι; Αν δεν ξέρουν, τότε γιατί πυροδοτούν το κλίμα; Ας σεβαστούν τον τουρισμό μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού», δήλωσε στον ΣΚΑΪ.
Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Πρώτος ο Τσίπρας, να κλείσει το στόμα του», καθώς φέρει ευθύνη για τη γραμμή και την εικόνα της κυβέρνησης και των στελεχών της. Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά υπάρχει διγλωσσία στην κυβέρνηση και διαφορετικές γραμμές που πυροδοτούν το κλίμα.
«Όταν λέμε ότι φέτος θα έχουμε ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια για τον τουρισμό μας, είναι κουβέντες αυτές να μιλάμε για θανατηφόρο ατύχημα και ομηρία; Τι κάνουν για τους Έλληνες στρατιωτικούς; Τι κάνουν απέναντι στην Τουρκία, στην προκλητικότητα των Σκοπίων; Έχουν διαφορετικές γραμμές για όλα τα θέματα», τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.
"Δεν τηρούμε ίσες αποστάσεις, δεν είμαστε στη μέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Είμαστε απέναντι και από τους δύο, γιατί είμαστε απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό" συμπλήρωσε
«Ο Σταύρος έχει μία ρομαντική άποψη για τα θέματα που έχει χειριστεί εδώ και χρόνια, το θέμα του Συμβουλίου Ασφαλείας από το 2012 μέχρι σήμερα έχει ειπωθεί από χίλιες μεριές, αλλά είναι ένα άλλο θέμα να στηρίζεις τις απόψεις σου, που επί χρόνια καλλιεργείς και στον δημόσιο διάλογο, και άλλο θέμα να εκμεταλλεύεται αυτή την στιγμή ο κ. Τσίπρας τη διάθεση όλων μας για συνεννόηση με επικοινωνιακά παιχνίδια. Ως εδώ. Αρκετά με τα ψέματα. Αρκετά με την προπαγάνδα. Αρκετά με τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Εάν έχουν γραμμή στα εθνικά ζητήματα να συγκαλέσουν Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να μας ενημερώσουν για αυτά. Εάν δεν έχουν, εάν δεν έχουν πληροφορίες για όλα αυτά που λέει ο αρμόδιος υπουργός να κλείσουν το στόμα τους»
Πάντως επεσήμανε για την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Θεοδωράκη πως «με τον Σταύρο προχωράμε μαζί, είναι μέσα στο Κίνημα Αλλαγής, προχωράμε με τις δυσκολίες μας… Ξεκαθάρισε και ο ίδιος ότι δεν είναι ρεζέρβα του Τσίπρα. Αν ο Σταύρος ήθελε να είναι μαζί με τον Τσίπρα θα ήταν εδώ και πολύ καιρό. Προχωράμε μαζί, η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή, μετρά αντίστροφα η κατάσταση γι' αυτούς».
Στο ερώτημα «τον Βενιζέλο τον σώσατε; Θα μείνει σε σας;», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Γιατί έχει ανάγκη να σωθεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος; Μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας, τις οποίες δεν τις κρύβουμε κάτω από το χαλί. Τις λέμε δημόσια, δημοκρατικά λύνουμε τα θέματά μας, υπάρχουν πλειοψηφίες, η γραμμή με την πλειοψηφία προχωράει και την κεντρική γραμμή και τις πολιτικές αποφάσεις του κόμματος είναι που ακολουθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση