GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη – Νοτιάδες, βροχές και χιόνια

Nεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της Ελλάδος. Σύμφωνα με...

Nεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της Ελλάδος.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα είναι πιθανό, από το απόγευμα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθούν αύριο στη Μακεδονία και τη Θράκη και τα φαινόμενα είναι πιθανό από το απόγευμα να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο αναμένονται επίσης νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί φτάνοντας στο Ιόνιο τα 8 μποφόρ.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί και από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν στα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το βράδυ πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση