GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις Βρυξέλλες το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών - Ο Καμμένος μίλησε με τους γονείς του ανθυπολοχαγού

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ. Σ...

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος, μεταξύ άλλων, θα ενημερώσει τους ομολόγους του για το θέμα της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές στην Αδριανούπολη.
Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Καμμένος είχε επικοινωνία με τους γονείς ενός εκ των δύο στρατιωτικών, του ανθυπολοχαγού.

2 σχόλια

  1. Ελλάδα, χώρα του κλώτσου και του μπάτσου…

    Όπως φάνηκε από τη στάση της Μέρκελ και του Γιούνκερ, οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν χώρα του κλώτσου και του μπάτσου..... Μαζί τους και ο Ερντογάν που ξέρει ότι μόνο αν τα καταφέρει η Δύση θα τον αποδεχθεί...

    Γραμμή της κυβέρνησης, όταν είδε το χαμό με τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, ήταν να αλλάξει την ατζέντα και να βάλει τα οικονομικά στην πρώτη γραμμή. Επειδή το εθνικό θέμα ενώνει και κινητοποιεί ενώ η οικονομία, με τα ταξίματα, διαιρεί και καθηλώνει, προσμένοντας καλύτερες μέρες. Το πέτυχε, εν μέρει, αλλά είναι δύσκολο να δει κανείς σε τι την ωφέλησε... Υποσχέθηκαν πχ ότι θα βελτιωθούν τα οικονομικά των νοικοκυριών Όχι τώρα αλλά αργότερα, όταν θα βγούμε από τα Μνημόνια!!!!!!!!!!!!!!..

    Πλην όμως χάλασε την εικόνα ο Ντράγκι. Που είπε στον Τσακαλώτο ορθά-κοφτά ότι πρώτα να βγουν στον πλειστηριασμό τα σπίτια και μετά θα γίνει η αξιολόγηση... Μπορείς να κάνεις εκλογές και να πετάς τους ανθρώπους στο δρόμο;;;; Δεν μπορείς!!!! Το ανέκδοτο «εκλογές το 2019», τη χρονιά που κόβονται κι άλλο οι συντάξεις όπως έχει υπογράψει η κυβέρνηση, είναι για γέλια. Αλλά όχι για κάλπες...

    Πόσο υπολογίζουν την Ελλάδα;;;Η ΕΕ δεν υπερασπίζεται ούτε Αρχές ούτε Εταίρους. Πάει με αυτόν που θεωρεί ισχυρότερο. Ο Καμμένος λέει ότι θα νικήσουμε όποιον μας επιτεθεί. Ο εμβολισμός πλοίου είναι ένδειξη φιλίας!!!! Η υποτίθεται υψηλή ανάλυση θα μιλούσε για διεθνείς συσχετισμούς και λοιπά ηχηρά. Αλλά αυτά είναι σάλτσες. Η ουσία είναι ότι όταν μια χώρα δεν υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά της, αργά ή γρήγορα χάνει την υπόστασή της...

    Ο Ερντογάν, πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε, δεν έχει κάνει ούτε μια κίνηση χωρίς να πάρει άδεια από τις ΗΠΑ ή τη Ρωσία, ή και από τις δυο.Ακόμα και αν κανείς δεν απειλούσε την εδαφική ακεραιότητα της χώρας θα είμαστε του κλώτσου και του μπάτσου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. {Ασε μας ρε Χαμμένε μαζί με τον ... Ρεπούση Σου! Ρεπούσιδες Εισται Ολοι Σας!!! Πάρε να Έχεις να ... Διαβάζεις!!!}



    Αφήστε της "Αριστεροστροφασιστικές" ΜΚΟ ΑΗΔΕΙΕΣ ΣΑΣ!
    Εμείς βρήκαμε ένα/δύο.. "Υποπτα" σχόλια (16/2/18-28/2/18)! Και Αναλύοντας το βλέπουμε ότι είναι .... Προφητικά! .... Αναλύστε και ... Χύστε! Φωνάξτε και τους Σκατοκυπατζίδες και όλοι μαζί Αναλύστε και ... Χύστε!!!


    1ον.

    Ανώνυμος16 Φεβρουαρίου 2018 - 01:09 μ.μ.
    Κύριοι μου!

    Τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ στα ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙΑ ΑμεριακανοΝατοϊκών Συμφερόντων ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ! Αλλάζουν Ανάλογα με Τας Ορέξης Των Συμφερόντων Των Αποικιοκρατών!!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΤΊ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝΟΥΣΙΟ και το Επικαλούντε Μόνο (για Αλλαγή Συντάγματος των Σκοπίων που έχουν 4-5 μεγάλες Εθνότητες μέσα τους) οι Υποταγμένοι και οι Φοβισμένοι ... ΟΙ Από Τους Αγγλοαμερικάνους ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ: ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ/ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόρπια!!!


    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    (Αναμένεται στο Ακουστικό...)





    Φιλαράκο Alex .... ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!

    Ίσως δεν το Έχεις καταλάβει από τα πολλά ψυχοφάρμακα που παίρνεις!!!

    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΣΥ Η ΜΚΟ-ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

    Ο ΞΕΦΤ(Ι)ΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΑΙΓΑΙΟ/ΙΜΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 1967 (με ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟ ως Το Μεδούλι ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΜΙΑ 1996) ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

    Η ΛΥΣΗ ΕΣΤΙ:

    Παύλος Μ./Σταύρος Ξαρχάκος/Νίκος Ξυλούρης με Χορωδία

    Τη ΣΠΑΘΑ σήκωσε και πάλι
    Του ξένου πάρε το κεφάλι
    Τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ καρτεράνε
    Χτύπα προτού σε φάνε

    Αδέρφι την Καρδιά σου να `ν’ Ατσάλι
    Κάνε την Καρδιά σου φυλακή
    Ό,τι μας ΚΛΕΨΑΝΕ
    Και μας ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝΕ
    Αν θες να τ’ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ
    Σήκωσε ΣΠΑΘΑ ΦΟΝΙΚΗ

    Τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ
    Το ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΓΥΡΕΥΕΙΣ
    Τη Σπάθα σήκωσε και πάλι
    Του Ξένου πάρε το Κεφάλι
    Τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
    ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ/ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!
    Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!



    2ον.


    Ανώνυμος28 Φεβρουαρίου 2018 - 12:44 μ.μ.
    ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΣΥΜΠΕΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    - Επιγραμματικά -

    1. Ο Αντικουμμουνισμός Είναι Ανθελληνισμός και Εθνικά Επικίνδυνος βλ. Ιστορία της Χώρας!

    2. Το ΚΚΕεσωτερικού Είτανε μια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΚΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ!

    3. Ο "Αριστερόστροφος Φασισμός/Εθνομηδενισμός" που Είπε ο Μίκης Είναι ΣΩΣΤΟ!

    4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ επιπέδου Λακέδων!

    5. Η Σημερινή Αναδόμηση/Ανασχηματισμός με ... ΡΕΠΟΥΣΗ Υφ. Άμυνας είναι επιβεβαίωση των άνω Σημείων!

    6. Αυτή η Κυβέρνηση Των Ξένων Αφεντικών και Το Αυτό Ραγιαδολακέδικο Πολιτικό/Πολιτειακό Ανθελληνικό Σύστημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΘΕΙ ΌΧΙ ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 Αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ/ΡΙΖΙΚΑ!!! .... ίσως ΈΝΑ ΝΕΟ 74 ΝΕΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ (ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ) Μας "Βοηθήσει"!!! .... φαντάσου που φτάσαμε!!!!!!!





    ΥΓ. Ό Ναζιστοφασισμός προσπάθησε να βάλει Ταφόπλακα στον Ελληνικό Λαό Το 41-49! Δεν τα κατάφερε λόγω Του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΔΣΕ! Ο ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ/ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση