GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Η Τουρκία έβγαλε το ευρωπαϊκό της προσωπείο και προκαλεί ξανά

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος με δήλωσή του, σχολιάζει τις νέες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν.  «Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφού εξασφάλισε την έξω...

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος με δήλωσή του, σχολιάζει τις νέες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν.  «Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφού εξασφάλισε την έξωθεν καλή μαρτυρία από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Σύνοδο της Βάρνας, η Τουρκία έβγαλε το ευρωπαϊκό της προσωπείο και προχώρησε σε νέες προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.
Παράλληλα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι «ο Πρόεδρος της Τουρκίας προέβη σε έμμεση, αλλά σαφή και προκλητική διασύνδεση του θέματος της κράτησης των δύο Ελλήνων αξιωματικών με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς την έκδοση των οποίων έχει, ως γνωστόν, απορρίψει τελεσίδικα η ελληνική Δικαιοσύνη. Παράλληλα, η τουρκική αεροπορία προχώρησε χθες σε 45 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου».
«Η Κυβέρνηση οφείλει να αξιοποιήσει αποτελεσματικά τα εφόδια που δίνει στη χώρα μας η ιδιότητά της ως Kράτους - μέλους της Ε.Ε., προκειμένου να καταστεί σαφές στην Τουρκία ότι δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς επιπτώσεις τη σημερινή παράνομη και αντιπαραγωγική τακτική της» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση