GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγκούσης: Η αδράνεια της εφαρμογής συγκεκριμένων διατάξεων οδηγεί τους πολίτες σε μια ακραία εκτόνωση- ΒΙΝΤΕΟ

«Η πολιτεία δεν υποχωρεί στο μπάχαλο, εάν λάβει την απόφαση της μεταφοράς του ΓΙαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού. Η πολιτεία αποδέχεται ...

«Η πολιτεία δεν υποχωρεί στο μπάχαλο, εάν λάβει την απόφαση της μεταφοράς του ΓΙαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού. Η πολιτεία αποδέχεται το δίκαιο. Εγώ πιστεύω ότι η αδράνεια της εφαρμογής συγκεκριμένων δεσμεύσεων και συγκεκριμένων διατάξεων είναι εκείνο το οποίο οδηγεί, πολλές φορές, τους πολίτες σε μια ακραία εκτόνωση. Δεν καθοδηγούμε κάτι. Να εφαρμοστούν αυτά τα οποία υπαγορεύει ο Νόμος. Όταν είσαι υπόδικος πηγαίνεις σε δικαστικές φυλακές», ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο συνήγορος του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
«Ο Κωνταντίνος Γιαγτζόγλου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Ξεκίνησε την απεργία πείνας στα 50 κιλά και εδώ και τέσσερις ημέρες ξεκίνησε και την απεργία δίψας. Οι λόγοι που θέλει να έρθει στον Κορυδαλλό είναι οικογενειακοί και κοινωνικοί. Είναι θέμα επικοινωνίας, θέμα ανάκρισης, η μητέρα του έχει τραυματισμένη υγεία», ανέφερε ο κ. Ραγούσης.
Τέλος, ο κ. Ραγκούσης διέψευσε συνάντησή του με τον Γ.Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχη Φυτράκη, το σπίτι του οποίου «πολιορκήθηκε» το βράδυ της Πέμπτης από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση