GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια στο εκατομμύριο: Νύφη και...πεθερά γέννησαν την ίδια μέρα

Μητέρα και γιαγιά την ίδια μέρα έγινε μια γυναίκα στο Ισραήλ. Ο λόγος για την Tahrir, η οποία γέννησε τρίδυμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομε...

Μητέρα και γιαγιά την ίδια μέρα έγινε μια γυναίκα στο Ισραήλ. Ο λόγος για την Tahrir, η οποία γέννησε τρίδυμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah της Ιερουσαλήμ και ταυτόχρονα απέκτησε το πρώτο της εγγονάκι.
Ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει ότι «την ίδια μέρα που η Tahrir, μητέρα ήδη οκτώ παιδιών, έγινε γιαγιά για πρώτη φορά, γέννησε και τρίδυμα αγόρια».
«Ήταν μια εγκυμοσύνη κατά την οποία ήμουν συχνά υπό την επίβλεψη των γιατρών στο Τμήμα Μαιευτικής του Hadassah, επειδή τα τρίδυμα θεωρούνται εγκυμοσύνη υψηλού ρίσκου», είπε η Tahrir, η οποία έχει γεννήσει όλα τα παιδιά της στο ίδιο νοσοκομείο.
Το εγγόνι της, που γεννήθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, είναι το πρώτο παιδί του πρωτότοκου της γιου. Η μητέρα των τρίδυμων βρισκόταν στην 33η βδομάδα κύησης όταν έμαθε ότι το πρώτο της εγγόνι είχε γεννηθεί.
«Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι είχα γίνει γιαγιά», είπε η Tahir. Λίγες όμως ώρες μετά τη γέννηση του εγγονού της, άρχισαν οι δικές της συσπάσεις.
O επικεφαλής των Μονάδων Μητρότητας και Εγκυμοσύνων Υψηλού Κινδύνου του Hadassah, καθηγητής, David Mankuta, είπε ότι τα τρίδυμα γεννήθηκαν με καισαρική, και ότι ήταν γενικώς πολύ καλά στην υγεία τους.
«Χάρηκα που όλα πήγαν καλά και που η Tahrir έγινε μητέρα 11 παιδιών και γιαγιά την ίδια μέρα», είπε ο δρ Mankuta.
Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Δεκεμβρίου ωστόσο τώρα δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση