GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτίου και Πετρόπουλος πήγαν στην ορκωμοσία του νέου υφυπουργού Εργασίας - ΦΩΤΟ

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σχεδόν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έδωσε το "παρών" στο Προεδρικό Μέγαρ...

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σχεδόν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έδωσε το "παρών" στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης.
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου και ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος πήγαν στο Προεδρικό για να βρεθούν στο πλευρό του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει υφυπουργός Εργασίας, στη θέση της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου.
Πράγματι τόσο ο Νάσος Ηλιόπουλος όσο και ο Κωνσταντίνος Στρατής, νέος υφυπουργός στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, βρίσκονταν σε μια αμηχανία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός προσπαθούσαν να τους ενθαρρύνουν με τη γλώσσα του σώματος.
Κατά την τελετή ορκωμοσίας στο Προεδρικό Μέγαρο παρέστησαν, επίσης, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου, ο Χρήστος Μαντάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων κυβερνητικών στελεχών.
Πηγή φωτό: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση