GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ! Ποια εδάφη ελέγχουν τώρα οι Τούρκοι στο Αφρίν...

Ποιά εδάφη έχουν πλέον οι Τούρκοι και οι Ισλαμοκαννίβαλλοι αντάρτες στη Συρία (πλήρεις σημερινοί χάρτες)  Η αιματοβαμμένη με το αίμα παι...

Ποιά εδάφη έχουν πλέον οι Τούρκοι και οι Ισλαμοκαννίβαλλοι αντάρτες στη Συρία (πλήρεις σημερινοί χάρτες) 
Η αιματοβαμμένη με το αίμα παιδιών που βομβαρδίζονται ακόμη και στο νοσοκομείο του Αφρίν, ‘επιχείρηση κλάδος ελιάς’ της Τουρκίας ‘εχει στεφτεί πλέον με αρκετή επιτυχία.
Οι Τούρκοι και οι μισθοφόροι Ισλαμοκαννίβαλλοι ‘αντάρτες’, που απλά σε όνομα αλλάζουν απο τη γνωστη ISIS εχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του Αφριν σήμερα, όπως δείχνει ο χάρτης (ωρα Ελλάδος 1.45 μμ σήμερα).
Με πράσινο στο χάρτη οι Τουρκοι με Ισλαμοκαννίβαλλους, με Κιτρινο το ελεγχομενο ακομη απο Κούρδους.

Συνολικά οι Τουρκοι και οι Ισλαμοκαννίβαλλοι αντάρτες έχουν καταλάβει τα 2/3 του ως τωρα Κουρδικά ελεγχόμενου Συριακoύ τμήματος, οπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη που εχει όλη την ως πρόσφατα ελεγχόμενα Κουρδική περιοχή. Η σκούρα πράσινη περιοχή ηταν περιοχή που ηδη ήλεγχαν οι Ισλαμοκαννιβαλλοι αντάρτες που υποστηρίζονται απο την Τουρκία και τις ΗΠΑ.

Η ροζ περιοχη είναι η περιοχή που ελεγχεται απο την Συριακή κυβέρνηση.
Πηγη: new-economy.gr

1 σχόλιο

  1. Ας Αφήσουν τα ΥΠΟΠΤΑ ΜΚΟ "ΕΙΡΗΝΙΣΤΩΝ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΆΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ! ΟΠΩΣ έκανε και ο Αδόλφος μαζί με τον Γκαίμπελς!

    Τα Αυτά ΜΚΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΜΑ!!!

    1ον. Οι Κούρδοι του Αφρίν ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ τόσο Από Τον Νομιμο Πρόεδρο της Συρίας όσο και Από την ... Ρωσία! Γιατί Αραγε;;; Διότι Είτανε μέχρι χθες Αμερικανάκια! ΥΠΟΠΤΟΙ!!!

    2ον. Η "Υπόθεση" Αφρίν Είναι καλά Σχεδιασμένη μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ!!! Ο Στρατός Τους Είναι Τζιχαντιστές και Άλλοι Μισθοφόροι!!! Ο Λόγος Συμμαχίας Τουρκίας/ΗΠΑ/ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ;;; Βλέπε 3ον!!!

    ..... και ....

    3ον. Τα NAVTEX ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ... ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΜΜΑΑΑΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ (ΤΟΠΙΚΗ) ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΈΝΕΚΑ ΣΥΡΙΑΣ!! ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΟΙ "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ" ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ "ΤΟΠΙΚΗ"!!! Εμείς κάνουμε υπολογισμούς πόσα κατσικάκια ΜΕΤΑ θα βελάζουν στην ... ΚΡΗΤΗ!!!

    Υπόψιν Σαυτήν την Πολεμική Αναμπουμπούλα η Σύμμαχος Μας Τουρκία με Διαταγή και Εντολή του ΝΑΤΟ θα κάνει ... ΝΤΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙΑ!!! Πάντα με τη Σύμφωνη Γνώμη Της Ελλάδος... ΈΝΕΚΑ ΝΑΤΟΪΚΏΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ και Π.Ν. ΘΑ .... ΚΥΝΗΓΑ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ/ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Η Π.Α. ΘΑ ΚΥΝΗΓΑ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ!!!

    Και εάν Μείνει Εστω και Ένα Πλεούμενο του Π.Ν. ή Ένα Πολεμικό Αεροπλάνο της Π.Α. ..... ΕΜΕΝΑ ΜΕΜΕΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ!!!

    Και .... Κλείνωντας: ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η New Age ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ (βλ. Το θέμα ΣΚΟΠΙΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΕΔΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση