GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία την Κυριακή στα νότια προάστια

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.», την Κυριακή 4/3/2017 και κατά τις ώρες 08.30΄ έω...

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.», την Κυριακή 4/3/2017 και κατά τις ώρες 08.30΄ έως 13.15΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους των Δήμων Αργυρούπολης - Ελληνικού, Γλυφάδας και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ως εξής:
-Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά και της οδού Ευρυάλης.
-Οδός Ευρυάλης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος και της οδού Διαδόχου Παύλου.
-Οδός Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρ. Λαμπράκη.
-Δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, στο τμήμα τους μεταξύ της οδού Γρ. Λαμπράκη και της Πλ. Κρήτης.
-Δεξιά λωρίδα της Λ. Κ. Καραμανλή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βουλιαγμένη, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Κρήτης και της οδού Ακτής.
-Οδός Ακτής-Ηλίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κ. Καραμανλή και της οδού Κρόνου.
-Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κρόνου και Καβουρίου.
-Καβουρίου, στο τμήμα της από την οδό Λαμπράκη έως το τέλος αυτής (θάλασσα).
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση