GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίεργη υπόθεση στη Μεσσηνία: Βρέθηκε κοριός στον υπολογιστή της αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι κάποιοι είχαν «φυτέψει» κοριό, στον υπολογιστή της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη. Όπως ανα...

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι κάποιοι είχαν «φυτέψει» κοριό, στον υπολογιστή της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της το tharrosnews.gr, η αντιπεριφερειάρχης υποψιαζόταν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, μέχρι που επιβεβαιώθηκε.
Χθες, αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας έφυγαν από το γραφείο της με τον υπολογιστή της, όπου είχε εγκατασταθεί ένας κοριός παρακολούθησης.
Μετά τα ευρήματα, η κυρία Αλειφέρη έκανε μια λιτή δήλωση, παρουσία του εισαγγελέως Καλαμάτας, ο οποίος έδωσε παραγγελία για τη σχετική έρευνα, όταν του εκμυστηρεύτηκε τις υποψίες της.
Οι Αρχές εξετάζουν το χρόνο που τοποθετήθηκε ο κοριός, καθώς δεν αποκλείεται να έχει μπει στον υπολογιστή πριν αναλάβει τα καθήκοντά της η κα. Αλειφέρη.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται ότι θα ανοίξει ένας μεγάλος κύκλος ερευνών, ενώ αρκετοί υπάλληλοι αναμένεται να κληθούν να δώσουν απαντήσεις και εξηγήσεις.
Πηγή ρεπορτάζ: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση