GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Πετρόπουλου στη ΝΔ για το θέμα της νύφης του πρωθυπουργού

Το θέμα που ανέδειξε ο "Ελεύθερος Τύπος" της Κυριακής σχετικά με τα καθήκοντα της νύφης του πρωθυπουργού στο πολιτικό γραφείο τ...

Το θέμα που ανέδειξε ο "Ελεύθερος Τύπος" της Κυριακής σχετικά με τα καθήκοντα της νύφης του πρωθυπουργού στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, σχολίασε ο Αναστάσιος Πετρόπουλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του:
«Η ΝΔ αφού υιοθέτησε την πρακτική της στοχοποίησης υπαλλήλων με κριτήριο το… όνομα και τη συγγένεια που φέρουν, διαπράττει νέο ατόπημα.
Η ΝΔ “ανακάλυψε” και χαρακτηρίζει ως “επιλήψιμη” την παράλληλη άσκηση καθηκόντων των στελεχών του Δημοσίου που κατέχουν υπηρεσιακή θέση ευθύνης. Ο τρόπος της παράλληλης άσκησης καθηκόντων στελεχών του Δημοσίου, προβλέφθηκε σε Π.Δ. του 2005 προκειμένου να είναι εφικτή η αξιοποίησή τους σε επιτελικές θέσεις. Πρόκειται για μια πρακτική που επανειλημμένα έχει ακολουθηθεί χωρίς να γίνεται “θόρυβος”. Κι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, κατά καιρούς, είχαν από το 2005 και μετά παράλληλη απασχόληση σε πολιτικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένου και του γραφείου του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης.
Η ΝΔ “ανακάλυψε” και χαρακτηρίζει ως “επιλήψιμη” την καταβολή υπερωριακής αμοιβής που δικαιούνται, με βάση τη νομοθεσία, οι υπάλληλοι για εργασία εκτός ωραρίου! Η συγκεκριμένη υπάλληλος του ΕΦΚΑ εξακολουθεί να ασκεί πλήρως και πραγματικά τα καθήκοντά της ως προϊσταμένη σε τμήμα ελέγχου των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης για την εισφοροδιαφυγή. Άλλωστε, αυτή είναι η αληθής έννοια της νομικής πρόβλεψης για την παράλληλη άσκηση καθηκόντων.
Η ΝΔ καταφεύγει στη μικροπολιτική και στον λαϊκισμό για να κρύψει την ένδεια ουσιαστικού αντιπολιτευτικού λόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση