GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασιλειάδης: Αναμένω από ΕΠΟ και φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε ως γνωστόν με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA παρουσία της ΕΠΟ. Μάλιστα την Ε...

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε ως γνωστόν με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA παρουσία της ΕΠΟ.
Μάλιστα την Επιτροπή Παρακολούθησης εκπροσώπησαν ο Herbert Hubel (πρόεδρος) και o Ivan Vella, την UFEA ο Άντζελο Ρηγόπουλος και ο Μάριος Γεωργίου και την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος) και ο Αλέξης Δέδες (Εκτελεστικός Γραμματέας).
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην εξής δήλωση: «Κατέστησα σαφείς στους εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση για διακοπή επ' αόριστον των διοργανώσεων του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι έγιναν απολύτως κατανοητοί.
Πλέον αναμένω και από την ΕΠΟ και τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σειρά πρωτοβουλιών και έγγραφες δεσμεύσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν».
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση