GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αντώναρος για Σαμαρά: Όποιος είναι βέβαιος για την αθωότητα του εμφανίζεται στην Επιτροπή

Αιχμές του Ευάγγελου Αντώναρου για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά που αρνήθηκε να παραστεί στην προκαταρκτική της βουλής για την υπόθεση Nova...

Αιχμές του Ευάγγελου Αντώναρου για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά που αρνήθηκε να παραστεί στην προκαταρκτική της βουλής για την υπόθεση Novartis αλλά και την αποχώρηση της ΝΔ και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης από την επιτροπή.
«Όταν κάποιος είναι βέβαιος για την αθωότητά του, όπως προφανώς είναι ο κ. Σαμαράς και πολλοί άλλοι, δεν έχει να χάσει τίποτα από το να εμφανιστεί και να μιλήσει στην επιτροπή» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή μιλώντας στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1.
Ερωτηθείς για την στάση της ΝΔ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν από τις εργασίες της προκαταρκτικής επιτροπής ο κ Αντώναρος είπε ότι «αυτά είναι πολιτικά τερτίπια που τον ίδιο δεν τον βρίσκουν σύμφωνο».
Κατά την άποψή του ακόμη και αν έχουν διαφωνίες πρέπει να δεχτούν ότι αυτή τη στιγμή την πλειοψηφία στην επιτροπή την έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ όπως σε άλλες επιτροπές παλαιότερα την είχε η ΝΔ. «Επειδή εγώ -πρόσθεσε- τελευταία έχω πέσει θύμα της διαδικασίας έχω να πω ότι πρέπει να σεβόμαστε τη διαδικασία αλλά δεν πρέπει αυτή να αποβαίνει σε βάρος της ουσίας».
Όπως τόνισε ο κ Αντώναρος η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 70-75% όπως έδειξαν οι δημοσκοπήσεις θεωρεί ότι η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο και ο κόσμος αυτός πρέπει να πάρει απαντήσεις.
Ο κ Αντώναρος δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος διαφωνεί με την στάση των κομμάτων που δήλωσαν παρών. Τι σημαίνει παρών ή αποχωρώ από την διαδικασία, είπε ο κ Αντώναρος και τόνισε πως ο βουλευτής εκλέγεται για να εκπροσωπεί το λαό που τον ψήφισε και να έχει ξεκάθαρες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση