GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απετράπη σχέδιο για δίκτυο Γκιουλενιστών στην Αθήνα - Προσπάθησαν να μπουν στη χώρα ως μέλη ΜΚΟ και μεσίτες

Μυστικό σχέδιο Τούρκων Γκιουλενιστών, που σκόπευαν να φτιάξουν στη χώρα μας υποδομή για τη φιλοξενία οπαδών του κινήματος, φαίνεται ότι α...

Μυστικό σχέδιο Τούρκων Γκιουλενιστών, που σκόπευαν να φτιάξουν στη χώρα μας υποδομή για τη φιλοξενία οπαδών του κινήματος, φαίνεται ότι απέτρεψαν οι ελληνικές αρχές, σύμφωνα με την "Καθημερινή".
Τρεις Αμερικανοί τουρκικής καταγωγής κατέφθασαν στην Αθήνα, με το πρόσχημα ότι ανήκουν σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση και θέλουν να αγοράσουν ακίνητα στην Αττική, για τη φιλοξενία προσφύγων. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", οι αστυνομικοί οδήγησαν τους τρεις επιβάτες σε ειδικό χώρο, όπου τους ανέκριναν, για να διαπιστώσουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Εκεί φέρονται να παραδέχθηκαν ότι ανήκουν στο κίνημα Γκιουλέν.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι ήθελαν να οργανώσουν ένα ολόκληρο δίκτυο που θα υποδέχεται τους οπαδούς του κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν που περνούν στη χώρα μας από τα νησιά του Αιγαίου και τον Έβρο, και να τους παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια. Φαίνεται, μάλιστα, ότι ήδη είχαν πραγματοποιήσει τις πρώτες διερευνητικές κινήσεις τους.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση