GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στα πράσα" πιάστηκε διαιτολόγος "μαϊμού" - Ποιες επώνυμες ισχυρίζεται ότι είχε πελάτισσες

...

Στα πράσα πιάστηκε από την αστυνομία ο αυτοαποκαλούμενος «διαιτολόγος των διάσημων», όταν δύο διαιτολόγοι της πανελλήνιας ένωσης, έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τον συνάντησαν προσποιούμενοι τους πελάτες.

Το απόγευμα του Σαββάτου, τον συνάντησαν στο Κολωνάκι, λέγοντάς του πως ήθελαν να τους βοηθήσει να χάσουν μερικά κιλά.

«Μας έλεγε ότι έχει κουράρει διάσημα ονόματα και μας έδειξε φωτογραφία της Άννας Βίσση η οποία έχασε κιλά με τη δίαιτά του που περιελάμβανε αγγουράκι και γραβιέρα Νάξου. Ανέφερε και άλλα ονόματα.. γιατρούς, δικηγόρους και φαρμακοποιούς και πολλές "Miss Υφήλιος" είπε ότι χρωστούν το σώμα τους σε εκείνον» τονίζει ο διαιτολόγος διατροφολόγος Μανώλης Μανωλαράκης

Στη λίστα με τις πελάτισσές του όπως είπε, ήταν επίσης, η Έλλη Κοκκίνου και η Ναταλία Γερμανού.

Οι διαιτολόγοι σε συνεργασία με την αστυνομία, συνάντησαν τον διατροφολόγο-μαϊμού σε καφέ του Κολωνακίου, όπου εκεί χρέωνε τους πελάτες τους 50 με 80 ευρώ και έβλεπε 10 με 12 πελάτες την ημέρα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου υποστήριξε πως τυχαία βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι. Η Ένωση Διαιτολόγων πάντως θα προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Ο φάκελος είναι γεμάτος από καταγγελίες πολιτών για διαιτολόγους και διατροφολόγους χωρίς πτυχία ή με πλαστά πτυχία. Εκτός από τη διατροφή, μόδα της εποχής, ενόψει καλοκαιριού, είναι και η πώληση επικίνδυνων σκευασμάτων, επισημαίνει η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση