GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΣΑΚΚΑ-ΜΑΚΡΗ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ η Δούρου για κακουργήματα στην τραγωδία Μάνδρας!

Αύριο Παρασκευή ο επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, πρώην Εισαγγελέας, Γιάννης Σακκάς και η επικεφαλής του ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΙΚΗΣ, πρώην Βου...

Αύριο Παρασκευή ο επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, πρώην Εισαγγελέας, Γιάννης Σακκάς και η επικεφαλής του ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΙΚΗΣ, πρώην Βουλευτής, Ραχήλ Μακρή μαζί με περίπου 20 κατοίκους της Δυτικής Αττικής καταθέτουν μήνυση σε βάρος της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου για τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου που είχαν στοιχίσει τη ζωή σε 22 ανθρώπους. 
Λόγω της εξαιρετικής σημασίας της υπόθεσης και την απώλειας ζωών, μάλιστα. η μήνυση θα κατατεθεί στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως δίνει τη δυνατότητα ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας.
Οι μηνυτές κάνουν λόγο για "πολιτικές, αστικές, ποινικές ευθύνες, της κας Δούρου ως Περιφερειάρχη Αττικής για τις πλημμύρες της 15.11.2017 στις πόλεις Μάνδρα και Νέα Πέραμος Αττικής και τους θανάτους συμπολιτών μας, κατ’ άρθρα 15, 94, 268 α,β,γ ΠΚ, 57, 914, 928, 929, 932 ΑΚ, 105, 106 ΕισΝ.ΑΚ.”.
Όπως τονίζουν, η κ. Δούρου έχει ευθύνες διότι είχε απο το 2014 αντιπλημμυρικό σχέδιο και δεν το υλοποίησε. Και αυτό σημαίνει ότι "γνώριζε τον κίνδυνο πλημμυρών και ουδέν έπραξε"
"Η παράλειψή της με θανάτους συμπολιτών κατά συρροή σημαίνει δύο κακουργήματα των άρθρων 268 περ. Β και Γ ΠΚ, που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη και 306 παρ 2 περ. Β ΠΚ που προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 6 ετών" σύμφωνα με τον κ. Σακκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση