GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Το "Εξοικονομώ κατ' Οίκον" στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία - Διπλασιάζεται το ποσό για τους δικαιούχους - ΒΙΝΤΕΟ

Παρά την αποτυχία των πρώτων ημερών, το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄Οίκον "στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία" δήλωσε ο υπουργός Ενέργεια...

Παρά την αποτυχία των πρώτων ημερών, το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄Οίκον "στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία" δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε "τις τρεις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας υποβλήθηκαν 20.000 αιτήσεις και εγκρίθηκαν οι 11.000".
Ειδικά για την προηγούμενη εβδομάδας όταν το υπουργείο υποχρεώθηκε να κλείσει άρον-άρον την πλατφόρμα και να ανακοινώσει στη συνέχεια ότι θα "σπάσει" τις υποβολές αιτήσεων ανά περιφέρεια την απέδωσε σε "κακόβουλα χτυπήματα από 60 γραφεία μηχανικών που είχαν βάλει το αυτόματο σύστημα να κάνει χτυπήματα για να εξυπηρετηθούν".
Ανακοίνωσε, ακόμα, ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να διπλασιαστούν οι πόροι που έχουν δεσμευτεί και είναι ύψους 350 εκατ. ευρώ. "Κάναμε επαφές με το ΕΣΠΑ και στόχος μας είναι να διπλασιαστεί το διαθέσιμο ποσό και έτσι όσοι έμειναν έξω τώρα θα ονομαστούν επιλαχόντες".
Παράλληλα ανέφερε ότι οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν, "δεν υπάρχει θέμα επ' αυτού".
Δείτε τα βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση