GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχος για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος ο τζιχαντιστής της Αλεξανδρούπολης

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων διεξήχθη η δίκη του 33χρονου Σύρου που είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο 2017 στην Αλεξανδρούπολη, όταν πήγε...

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων διεξήχθη η δίκη του 33χρονου Σύρου που είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο 2017 στην Αλεξανδρούπολη, όταν πήγε για συνέντευξη σχετικά με την παραχώρηση ασύλου.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το e-evros.gr, ο 33χρονος καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης, για ένταξη στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
Ο άνδρας κατά τη διάρκεια της δίκης αρνήθηκε ότι ανήκει στο Ισλαμικό Κράτος και υποστήριξε ότι είναι μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που εκείνη την περίοδο πολεμούσε εναντίον του στρατού του Χαλιφάτου.
Η σύζυγός του είχε δηλώσει ότι την εποχή που ζούσαν στη Συρία, ο 33χρονος ήταν τζιχαντιστής και πολεμούσε στο πλευρό του ISIS. Ωστόσο, στο δικαστήριο άλλαξε την κατάθεσή της, τονίζοντας ότι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο.
Πηγή πληροφοριών: e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση