GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντοπίστηκε σορός άνδρα στην Αλεξανδρούπολη

Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, σορός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων στην παραλία Άνθειας Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, και ...

Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, σορός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων στην παραλία Άνθειας Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα στην περιοχή Γαριδοτροφείου.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη σε πολύ προχωρημένη σήψη της εν λόγω σορού, μερικώς αποστεωμένη και ύψους περίπου 1,80cm, η οποία έφερε στο κάτω μέρος γκρι ενεπίγραφη φόρμα και πάνω από αυτή έτερη φόρμα χρώματος γκρι-μπλε, στο πάνω μέρος καφέ-μπεζ πουκάμισο, πάνω από αυτό μπεζ μπλούζα, πάνω από αυτή μαύρο δερμάτινο μπουφάν και πάνω από αυτό μπλε φούτερ με γκρι γράμματα, γκρι παπούτσια αθλητικού τύπου με λευκή σόλα και κορδόνια, καθώς επίσης έφερε μαύρο κασκόλ στο λαιμό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση