GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βλέποντας Βούλτεψη και Αυλωνίτου...

Kostas Vostantzoglou Είδα στην τηλεόραση την ώρα που έτρωγα, την Σοφία Βούλτεψη να αντιπαρατίθεται στην Ελένη Αυλωνίτου. Τσίριζαν σε έ...

Kostas Vostantzoglou
Είδα στην τηλεόραση την ώρα που έτρωγα, την Σοφία Βούλτεψη να αντιπαρατίθεται στην Ελένη Αυλωνίτου. Τσίριζαν σε έξαλλη κατάσταση και οι δύο ταυτοχρόνως, διότι άμα φωνάζεις πολύ έχεις το δίκαιο με το μέρος σου, είσαι υπόδειγμα πολιτισμού και ταπώνεις τον απέναντι.
Τελείωσα το φαϊ μου - πιλάφι και κοκκινιστό κοτόπουλο - σε απολύτως ήρεμη κατάσταση και χωρίς να νοιώσω σοβαρές στομαχικές και εγκεφαλικές ενοχλήσεις. Έδωσα και ψωμί βουτηγμένο στην σάλτσα στην κόρη μου - που το εκτίμησε δεόντως - και το χέρι μου δεν έτρεμε καθόλου λόγω συγχύσεως.
Μιλάμε είμαι τέρας ψυχραιμίας. Με θαυμάζω.
Είμαι πλέον ακράδαντα πεπεισμένος πως ο Μιθριδάτης είχε δίκαιο και ήτο πολύ σοφό άτομο. Όταν καταπίνεις από μικρός δηλητήρια πάσης φύσεως από οθόνης, όταν μεγαλώσεις δεν σε πιάνει ούτε καν Άδωνις. Να σέβεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση