GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταία εξέλιξη: Η πρώτη εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη μετά τα γεγονότα της Τούμπας - ΦΩΤΟ

Μέρα αποκλειστικής ενασχόλησης με τον ΠΑΟΚ είναι η σημερινή για τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» είχε συ...

Μέρα αποκλειστικής ενασχόλησης με τον ΠΑΟΚ είναι η σημερινή για τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδα στο «Μακεδονία Παλλάς» και ο γιος του Γιώργος, φρόντισε να ανεβάσει το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Πιο συγκεκριμένα δίπλα στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ κάθονται οι Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Πέλκας, Μάτος και Κρέσπο. Όπως έγινε γνωστό, οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, με δική τους πρωτοβουλία, ζήτησαν και επισκέφθηκαν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας στο «Μακεδονία Παλλάς».

1 σχόλιο

  1. ασχετο.. τι σχεση εχει μια ομαδα με πράξεις έξω -γηπεδικές, ανθρωπων που δεν επρεπε να βρισκονται στον αγωνιστικό χωρο.... παντως οι ελληνοφωνοι Γκριγκ το βρηκαν... λουκετο λενε στο πρωταθλημα... απο αυτο και μονο συμπεραίνεις οτι υπαρχει παντου ασχετοσύνη... πως τιμωρείς βρε ηλίθιε... ολες τις ομαδες αλλα και αυτην την μια ομαδα, που ο προεδρος της εκανε μια 'χαζή λογο νεύρων' κινηση ???? αυτα συμβαινουν οταν δεν ξερεις τι σου γινεται.. και υπαρχει πληρη ανομία... η τιμωρια ΕΙΝΑΙ ΑΠΌΦΑΣΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ (αφαιρεσει ιδιοτητα φίλαθλου και εισόδου στο γηπεδο, καθως επισης και προσωπικο στον πρόεδρο, πρόστιμο 1000000 που δεν επιβαρύνει την ομαδα) σκληρο το πρόστιμο, αλλα ειναι προεδρος μιας μεγάλης ομάδας και οχι καποιος πιτσιρικάς τις γειτονιάς... ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΠΛΑ... ΜΠΛΑ... και αλλα, .οπως πχ τα λουκετο του Κοντονη... ειδαμε που κατεληξαν... τιμωρια, αλλα τιμωρια στοχευμενη και οχι γενικη και αόριστη... το καταλάβατε ολοι εσεις οι άσχετοι ???? και αφηστε έξω τους παικτες... τις ομαδες... και αφήσετε το πρωτάθλημα να παιζετε στο γηπεδο και οχι στα δικαστηρια... το εννοήσατε ασχετοι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση