GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε νεκροί στη συντριβή ελικοπτέρου στη Νέα Υόρκη- ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε νεκροί είναι ο απολογισμός από τη συντριβή του ελικοπτέρου στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τους επικεφαλής της αστυνομίας και της πυροσβε...

Πέντε νεκροί είναι ο απολογισμός από τη συντριβή του ελικοπτέρου στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τους επικεφαλής της αστυνομίας και της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης, το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν συνολικά έξι άνθρωποι, πέντε επιβάτες και ο χειριστής του, συνετρίβη στο ποτάμι στο επίπεδο της 90ής οδού, λίγη ώρα μετά τις 19:00 (τοπική ώρα, 01:00 της Δευτέρας ώρα Ελλάδας).
«Ο πιλότος κατάφερε να βγει, αλλά οι υπόλοιποι πέντε άνθρωποι δεν μπόρεσαν», εξήγησε ο Ντάνιελ Νίγκρο, ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου.
Δύτες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο αμέσως και ανέσυραν τους πέντε επιβάτες παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν, καθώς στο σημείο υπάρχουν ισχυρά ρεύματα, εξήγησε.

Ο θάνατος δύο ανθρώπων διαπιστώθηκε επιτόπου και άλλοι τρεις διακομίστηκαν σε νοσοκομείο όπου και κατέληξαν.
Συμπλήρωσε πως οι πέντε επιβάτες φορούσαν ζώνες, κάτι που ίσως εξηγεί γιατί δεν μπόρεσαν να βγουν από το ελικόπτερο. Το ελικόπτερο Eurocopter AS350 ανήκει στην τουριστική εταιρεία Liberty, η οποία οργανώνει πτήσεις για τουρίστες που θέλουν να δουν από ψηλά την αμερικανική οικονομική πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζέιμς Ο' Νιλ, το ελικόπτερο είχε νοικιαστεί για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. Οι αρχές της Νέας Υόρκης απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε εκτίμηση για τα αίτια του δυστυχήματος, το οποίο έγινε κοντά στο Άπερ Ιστ Σάιντ, όχι μακριά από το Σέντραλ Παρκ, στο Μανχάταν.
Περιορίστηκαν να σημειώσουν ότι στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας των Μεταφορών τέθηκαν επικεφαλής της έρευνας που διενεργείται. Ο Έρικ Φίλιπς, εκπρόσωπος του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλέιζιο, γνωστοποίησε νωρίτερα ότι ο δήμαρχος ενημερώθηκε για το δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση