GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνω κάτω οι πρεσβείες με φόντο τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ - Γερμανία και Γαλλία απελαύνουν και αυτές Ρώσους διπλωμάτες

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε πληροφορίες των ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες το Βερολίνο απελαύνει τέσσερις Ρώσους διπλωμάτες ...

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε πληροφορίες των ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες το Βερολίνο απελαύνει τέσσερις Ρώσους διπλωμάτες λόγω της φερόμενης ανάμιξης της Μόσχας στη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στην Αγγλία.
«Απελάσαμε σήμερα τέσσερις Ρώσους διπλωμάτες», ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών. «Μετά την επίθεση με δηλητήριο στο Σάλσμπερι, η Ρωσία εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με την έρευνα».
Η Μόσχα έχει αρνηθεί ότι ευθύνεται για την επίθεση στον Σκριπάλ και στην κόρη του, στις 4 Μαρτίου στην πόλη Σάλσμπερι, στην πρώτη γνωστή επίθεση με νευροπαραλυτικό παράγοντα στην Ευρώπη μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τέσσερις Ρώσους διπλωμάτες θα απελάσει και η Γαλλία για τους ίδιους λόγους. Οι διπλωμάτες θα έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Η Βρετανία πριν από λίγο καιρό απέλασε 23 Ρώσους και η Μόσχα απάντησε απελαύνοντας τον ίδιο αριθμό Βρετανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση