GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστολή του Παναθηναϊκού για τις προτάσεις του Βασιλειάδη - ΦΩΤΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπέγραψε τις προτάσεις του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και απέστειλε επιστολή στη Λίγκα μέσω της οποί...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπέγραψε τις προτάσεις του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και απέστειλε επιστολή στη Λίγκα μέσω της οποίας υποστηρίζει πως συναινεί να συμμετάσχει σε διαβούλευση στην βάση αυτών.
Χαρακτηριστικά στην επιστολή αναφέρει πως το πλαίσιο ποινών έχει πολλάκις εφαρμοσθεί κατά απόλυτο βαθμό στο τριφύλλι ενώ άλλες ομάδες δεν είχαν ανάλογη αντιμετώπιση.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
«Αξιότιμοι κύριοι
Αναφορικά με την από 21-3-2018 επιστολή σας με συνημμένη επιστολή του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαρκώς και αταλάντευτα μάχεται κατά των φαινομένων βίας αλλά και κατά κάθε παράνομης ενέργειας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι έτοιμη να συμπράξει σε κάθε υγιή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.
Δυστυχώς τα πρόσφατα κρούσματα βίας που σημειώθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία οδήγησαν στη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και προηγούμενα περιστατικά βίας και άλλων παράνομων ενεργειών αναδεικνύουν την ήδη εκπεφρασμένη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο νόμοι και ποινές υπάρχουν αλλά επιβάλλονται επιλεκτικά με συγκεκριμένους πάντα ωφεληθέντες και συγκεκριμένους αδικηθέντες.
Το ήδη εξαιρετικά αυστηρό (έως εξοντωτικό) πλαίσιο ποινών έχει πολλάκις εφαρμοσθεί σε απόλυτο βαθμό κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ για όμοια περιστατικά η αντιμετώπιση υπήρξε εντελώς διαφορετική, καταργούμενης ούτω κάθε έννοια ισονομίας.
Επειδή πρώτιστο μέλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και θεωρούμε ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος εντάσσεται σε αυτή την κατεύθυνση, συναινούμε να συμμετάσχουμε και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ σε διαβούλευση στη βάση των προτάσεων του κ. Υφυπουργού.
Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Κωνσταντίνου Βασίλειος
Πρόεδρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση