GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα που "ρήμαζε" καταστήματα και αυτοκίνητα στα Μεσόγεια

Πολυμελής σπείρα που διέπραξε περισσότερες από 50 κλοπές από καταστήματα στα Μεσόγεια, εξαρθρώθηκε, από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορεια...

Πολυμελής σπείρα που διέπραξε περισσότερες από 50 κλοπές από καταστήματα στα Μεσόγεια, εξαρθρώθηκε, από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, στην Παλλήνη και τα Σπάτα, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση επτά Ρομά, ηλικίας από 20 έως 46 ετών, καθώς και δύο ανήλικοι, μέλη της σπείρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει, από τον περασμένο Οκτώβριο, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν συστηματικά κλοπές σε φαρμακεία, μίνι μάρκετ, καθώς και σε μαγαζιά που πουλούν κινητά, στα Μεσόγεια.
Τους συλληφθέντες "πρόδωσαν" τα αποτυπώματα που άφηναν, καθώς και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν τα καταστήματα, τα οποία διέρρηξαν.
Τα μέλη της σπείρας, αφού έκλεβαν οχήματα, φέρονται ότι πήγαιναν σε περιοχές των Μεσογείων, με σκοπό να εντοπίσουν καταστήματα με γυάλινη πρόσοψη. Στη συνέχεια, οδηγούσαν τα οχήματα πάνω στην τζαμαρία των καταστημάτων και μετά αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους ταμειακές μηχανές και εμπορεύματα.
Από τις αστυνομικές έρευνες σε σπίτια και διάφορους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά οχήματα και εμπορεύματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και ενδύματα τα οποία έφεραν κατά τη διάπραξη των κλοπών.
Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 52 περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές των Μεσογείων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση