GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε και ο Διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ

Δεκτή έκανε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος την παραίτηση που υπέβαλε ο διοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρική...

Δεκτή έκανε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος την παραίτηση που υπέβαλε ο διοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) Αθανάσιος Καποτάς.
"Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ευχαριστεί τον κ. Καποτά για το έργο που επιτέλεσε ως Διοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών.
Η τοποθέτηση νέου Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με τις προβλεπόμενες διαδικασίες" αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.
Πάντως τόσο η "παραίτηση " Καποτά όσο και αυτή του διοικητή του ΕΦΚΑ είχαν προαναγγελθεί,καθώς υπήρχε ένα έλλειμμα συνεργασίας με κορυφαία στελέχη του Υπουργείου Εργασίας, που προωθούσαν την αντικαταστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση