GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία

Τα πρώτα τετ α τετ με τα νέα μέλη της κυβέρνησης είχε, μετά το τέλος της ορκωμοσίας τους, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργ...


Τα πρώτα τετ α τετ με τα νέα μέλη της κυβέρνησης είχε, μετά το τέλος της ορκωμοσίας τους, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον νέο υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα και τον διάδοχό του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη.
Ο κ. Τσίπρας μετέβη στο Μαξίμου περπατώντας παρέα με τον κ. Βίτσα και τον κ. Τζανακόπουλο. Ο κ. Κουβέλης τους περίμενε εκεί, καθώς είχε φύγει νωρίτερα από το Προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στη συνάντηση που είχαν, συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ο κ. Κουβέλης, ως αναπληρωτής υπουργός στο Εθνικής Άμυνας και το εύρος τους, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να συνεχιστεί η σταθερή πορεία για τη χώρα.
Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα που στέλνει ο ανασχηματισμός, όπως ανέφερε η ΕΡΤ. Δηλαδή, να υπάρχει σταθερότητα στην τελική ευθεία για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και την έξοδο από το μνημόνιο.
Στο Μαξίμου βρέθηκαν για μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους ο νέος υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος και ο νέος υφυπουργός στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Στρατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση