GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Γύρισε η γλώσσα ποδοσφαιριστή έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι

Σοκ έπαθαν οι οπαδοί και οι παίκτες του αγώνα ανάμεσα στο Διακοπτό και το Δρέπανο για την 22η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας,...

Σοκ έπαθαν οι οπαδοί και οι παίκτες του αγώνα ανάμεσα στο Διακοπτό και το Δρέπανο για την 22η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, όταν ο Πατρινός ποδοσφαιριστής της ΑΕ Δρεπάνου Νάσος Αναγνώστου, τραυματίστηκε στο 70 λεπτό.
Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, δέχτηκε μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο έδαφος και να του γυρίσει η γλώσσα.
Με τη βοήθεια του διασώστη και του πρώην ποδοσφαιριστή και φιλάθλου Τάκη Τσιπουλάκου, ο οποίος γνωρίζει πρώτες βοήθειες και πήδηξε μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή, ο Αναγνώστου γλίτωσε τα χειρότερα. Τον ποδοσφαιριστή, βοήθησε και ο συμπαίκτης του Ρουμελιώτης. Ο αγώνας διεκόπη, ενώ το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν 1-1.
Ο παίκτης του Δήμου Διακοπτού Γιάννης Παξιμάδης, έπειτα από μαρκάρισμα του οποίου σημειώθηκε η πτώση και τραυματισμός, ξέσπασε σε κλάματα.
Ο Αναγνώστου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Πηγές: tempo24.news, patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση