GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρίτσης για Δημήτρη Καμμένο: Με αφήνει παγερά αδιάφορο- Ας κουβεντιάσει μαζί του το κόμμα του- ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Δ. Καμμένο, δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τις δηλώσεις του διότι θεωρώ ότι, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό το...

"Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Δ. Καμμένο, δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τις δηλώσεις του διότι θεωρώ ότι, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να κάνει δηλώσεις, οι οποίες να είναι όλο και πιο ακραίες, όλο και πιο αντίθετες στην κυβερνητική συνεργασία μεταξύ μας. Δεν με ενδιαφέρει ας κουβεντιάσει μαζί του το κόμμα του. Εμένα με αφήνει παγερότατα αδιάφορο" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.
"Απλά θεωρώ ότι ο Δημήτρης Καμμένος δεν απειχεί το γενικό κλίμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όχι θεωρώ, το ξέρω. Οι αντιλήψεις του δεν απειχούν το κλίμα, γιατί μιλάμε με τους συναδέλφους στη Βουλή, δεν νομίζω ότι απειχεί το κλίμα γι'αυτό δεν κάνω παραπάνω συζήτηση, δεν σνομπάρω τον άνθρωπο" συμπλήρωσε.
Αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά ανέφερε "Γιατί στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο; Τα στέλνουμε για να μάθουν γράμματα. Δεν πάνε σχολείο για να γίνουν παπαδάκια. Δεν είναι κατηχητικό το σχολείο. Άρα αυτή η αντίληψη που επικρατεί σε ορισμένα τμήματα της ιεραρχίας και όπως φαίνεται και σε ορισμένους ανώτατους δικαστικούς να αντιμετωπιστεί".
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση