GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκοπιανοί εθνικιστές στους δρόμους της Αυστραλίας: «Το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι προς πώληση»

Σκοπιανοί που ζουν στην Αυστραλία βγήκαν στους δρόμους του Περθ, της Μελβούρνης, του Μπρίσμπεϊν και του Σίδνεϊ και διαδήλωσαν για το ζήτη...

Σκοπιανοί που ζουν στην Αυστραλία βγήκαν στους δρόμους του Περθ, της Μελβούρνης, του Μπρίσμπεϊν και του Σίδνεϊ και διαδήλωσαν για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι προς πώληση», «Τέλος στη μακεδονική γενοκτονία» και «Οι Μακεδόνες στην Αλβανία στερούνται τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα», έγραφαν μερικά από τα πλακάτ που κρατούσαν.Στο Σίδνεϊ συγκεντρώθηκαν περίπου 30.000 άτομα, με σημαίες και καπνογόνα, φωνάζοντας «Μακεδονία».
«Δεν είμαστε οι επιτιθέμενοι σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε απλά ένας ταπεινός, αρχαίος ειρηνικός λαός που απαιτεί το δικαίωμα να αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ισότητα στην παγκόσμια κοινότητα. Και κυρίως να μας αντιμετωπίζουν ως Μακεδόνες», δήλωσε στην Daily Mail ο Τζος Σέρμαν, εκπρόσωπος της οργάνωσης We Are Macedonia.
«Δεν θέλουμε να διεκδικήσουμε κανενός την ιστορία ή τον πολιτισμό», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση