GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το τρελό σενάριο για ελληνικό "εμφύλιο" στην Ευρωλίγκα

Η εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Ουνικάχα Μάλαγα δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα για τους Πειραιώτες εν όψει των πλέι οφ ...

Η εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Ουνικάχα Μάλαγα δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα για τους Πειραιώτες εν όψει των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την δεύτερη θέση (την κατέκτησε και μαθηματικά η Φενέρμπαχτσε), και θα τερματίσουν όπως φαίνεται στην τρίτη θέση. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες να τους δούμε τέταρτους, σε ένα ακραίο σενάριο.
Την ίδια ώρα, οι ελπίδες του ΠαναθηναΪκού για πλεονέκτημα έδρας τελείωσαν με το τρίποντο του Λούκα Ντόνσιτς. Το καλάθι του Σλοβένου στο Βελιγράδι κράτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τέταρτη θέση, στην οποία θα τερματίσουν οι Ισπανοί αν κερδίσουν την επόμενη Παρασκευή, στο τελευταίο παιχνίδι της regular season, την βαθμολογικά αδιάφορη Μπάμπεργκ του Λούκα Μπάνκι και του Νίκου Ζήση. Αν χάσουν και οι πράσινοι νικήσουν την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, τότε θα "κλέψουν" στο... φώτο φίνις το αβαντάζ.
Αυτά είναι τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής και τι πρέπει να γίνει για να προκύψει ντέρμπι αιωνίων στα προημιτελικά της EuroLeague
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΑΝ:
Α) κερδίσει την Ζάλγκιρις Κάουνας
Β) ηττηθεί από την Ζάλγκιρις Κάουνας και κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης την Μπάμπεργκ
Γ) ηττηθεί από την Ζάλγκιρις Κάουνας, κερδίσει ο Παναθηναϊκός την Αρμάνι στο Μιλάνο και ηττηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάμπεργκ στην Ισπανία. Αν συμβεί αυτός ο συνδυασμός αποτελεσμάτων, τότε ο Ολυμπιακός θα είναι τρίτος, ο Παναθηναϊκός τέταρτος και η Ρεάλ Μαδρίτης πέμπτη!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΝ:
Α) ηττηθεί από την Ζάλγκιρις Κάουνας, κερδίσει η Μπάμπεργκ την Ρεάλ στη Μαδρίτη και πάρει ο Παναθηναϊκός το διπλό στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι. Σε αυτή την περίπτωση οι πράσινοι θα είναι τρίτοι.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΑΝ:
Α) Κερδίσει την Αρμάνι στο Μιλάνο και ηττηθούν ο Ολυμπιακός από την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ και η Ρεάλ από την Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΝ:
Α) Κερδίσει την Αρμάνι στο Μιλάνο και ηττηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάμπεργκ.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΝ:
Α) Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει την Μπάμπεργκ.
Β) Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττηθεί από την Μπάμπεργκ, εκείνος ηττηθεί από την Αρμάνι Μιλάνο και η Ζάλγκιρις Κάουνας κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Έτσι θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία με την Ρεάλ τέταρτη, τον Παναθηναϊκό πέμπτο και τους Λιθουανούς έκτους.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ:
Α) Χάσει στο Μιλάνο από την Αρμάνι, η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει εντός έδρας την Μπάμπεργκ και η Ζάλγκιρις επιβληθεί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Σε αυτή την περίπτωση οι Μαδριλένοι θα πάνε στο 19-11 και θα είναι τέταρτοι, οι πράσινοι στο 18-12, το ίδιο και οι Λιθουανοί που όμως είχαν κερδίσει με 6 πόντους στο Κάουνας και είχαν χάσει στην παράταση στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους θα υπερτερεί σε αυτή την ισοβαθμία και θα μας οδηγήσει σε ελληνικό "εμφύλιο".
Αυτό που μόλις διαβάσατε, είναι το μοναδικό σενάριο για ντέρμπι αιωνίων στα προημιτελικά της διοργάνωσης που δίνουν το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ;
Τα πράγματα είναι απλά. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει είτε με πλεονέκτημα, είτε με μειονέκτημα (το πιθανότερο) με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Ζάλγκιρις και νίκη της Μπασκόνια επί της αδιάφορης Αναντολού Εφές, θα συναντήσει τους Βάσκους. Αυτά είναι τα πιθανότερα σενάρια αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση