GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Όπρα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό «People», η Όπρα Γουίνφρεϊάφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι τελικά υποψήφια για την προεδρ...

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό «People», η Όπρα Γουίνφρεϊάφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι τελικά υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020- πράγμα που αποτελεί επιθυμία εκατομμυρίων Αμερικανών.
«Θεέ, αν νομίζεις πως πρέπει να θέσω υποψηφιότητα, πρέπει να μου το πεις και πρέπει να είναι τόσο σαφές το μήνυμά σου που δεν θα μπορώ να το χάσω. Ακόμη, δεν το έχω πάρει», δήλωσε η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως μετά την ιστορική ομιλία της κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στις Χρυσές Σφαίρες, δέχθηκε προσφορές πλούσιων ατόμων για να χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία της. Όπως εξήγησε, πολλοί της είπαν πως τουλάχιστον θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση