GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλος ο Έλτον Τζον - Έβρισε χυδαία τους θαυμαστές του και έφυγε από τη σκηνή - ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται ότι η συνήθεια του διάσημου τραγουδιστή Έλτον Τζον να προσκαλεί τους θαυμαστές του στην σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών του...

Φαίνεται ότι η συνήθεια του διάσημου τραγουδιστή Έλτον Τζον να προσκαλεί τους θαυμαστές του στην σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών του δεν τον ικανοποιεί πια, αλλά τον κάνει έξαλλο.
Σε συναυλία του την Πέμπτη στο Λας Βέγκας, ο διάσημος τραγουδιστής έφτασε στο σημείο να βρίσει τους θαυμαστές του που είχαν ανέβει στη σκηνή και στη συνέχεια να φύγει φανερά εκνευρισμένος.
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο Έλτον Τζον να ξεσπά εκνευρισμένος σε κάποιους από τους θαυμαστές του που είχαν "περικυκλώσει" το πιάνο του ενώ εκείνος τραγουδούσε. Δύο από αυτούς προσπάθησαν να τον αγγίξουν κάτι που εξόργισε τον διάσημο τραγουδιστή και λίγο πριν αποχωρήσει έξαλλος από την σκηνή φαίνεται να είπε "άντε γ@@@@@@"στους θαυμαστές του.
Έπειτα από λίγη ώρα, επέστρεψε στην σκηνή κάθισε ξανά στο πιάνο και απευθυνόμενος στους θαυμαστές του είπε: "Δεν θα ανεβείτε ξανά στη σκηνή όταν παίζω το Saturday Night. Τα σκατ@@@τε".

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail, The Independent
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Watch Life

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση