GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ακιντζί διαψεύδει ότι απέρριψε συνάντηση με τον Αναστασιάδη

«Δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα η θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί απέρριψε την πρόσ...

«Δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα η θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί απέρριψε την πρόσκληση του Προέδρου Αναστασιάδη» αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του κ. Ακιντζί.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο κ. Ακιντζί έχει δηλώσει δημόσια ότι «επιθυμεί να συναντήσει αυτοπροσώπως τον κ. Αναστασιάδη για να διαπιστώσει την πραγματική πρόθεση του για τη συνέχεια του Κυπριακού».
Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης μεταβίβασε στην Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ειδική εκπρόσωπο του γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, το μήνυμα ότι «είναι έτοιμος για μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σε μια ημερομηνία, που θα συμφωνούν και οι δυο πλευρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση