GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό παθαίνουν τα ανασφάλιστα οχήματα... ακόμα κι αν έχεις Φεράρι - ΒΙΝΤΕΟ

Μιά ανασφάλιστη Φεράρι 458 Spider, αξίας 228 χιλιάδων ευρώ έγινε "παλιοσίδερα" μετά την κατάσχεση από τον ιδιοκτήτη της στη Βρε...

Μιά ανασφάλιστη Φεράρι 458 Spider, αξίας 228 χιλιάδων ευρώ έγινε "παλιοσίδερα" μετά την κατάσχεση από τον ιδιοκτήτη της στη Βρετανία.
Η αστυνομία υποπτευόταν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, καθώς ο οδηγός και ιδιοκτήτης δεν είχε μαζί του τα έγγραφα. Ο ιδιοκτήτης Zahid Khan κατέφυγε στο δικαστήριο για να προσπαθήσει να αποδείξει ότι είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης. Όμως, οι αστυνομικές αρχές υπέβαλλαν στο δικαστή τα απαραίτητα έγγραφα και η πανάκριβη Φεράρι, οδηγήθηκε στην... καταστροφή της. Όταν βρέθηκε μπροστά στον δικαστή για να δώσει τα έγγραφα που αποδείκνυαν την ιδιοκτησία, του είπαν ότι ήταν ήδη αργά.
Ο ιδιοκτήτης είχε αγοράσει το όχημα σε δημοπρασία, αλλά οι αρχές υποστηρίζουν ότι ήταν ανασφάλιστο και δεν μπορούσε να κυκλοφορεί στους δρόμους.
Το όχημα είχε κατασχεθεί τον Απρίλιο, ο ιδιοκτήτης όμως πόσταρε στον λογαριασμό του στο facebook το βίντεο από την καταστροφή του αυτοκινήτου του, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν δικαίωμα να το διαλύσουν και αναρωτήθηκε γιατί τους πήρε ένα έτος για να δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο.
"Έκανα οικονομία για να καταφέρω να αγοράσω το αυτοκίνητο, είχε συναισθηματική αξία για εμένα και την οικογένεια μου. Η αστυνομία δεν είχε δικαίωμα να κάνει αυτό που έκανε" τόνισε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση