GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του υπουργείου Εργασίας στη ΝΔ για τον διορισμό διοικητή του ΕΦΚΑ

Eπίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε το υπουργείο Εργασίας με αφορμή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα του διορισμού του ν...

Eπίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε το υπουργείο Εργασίας με αφορμή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα του διορισμού του νέου προέδρου του ΕΦΚΑ. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «ακατάσχετη λασπολογία» και «προσπάθειες σπίλωσης υπολήψεων από το κόμμα πυλώνα ενός πολιτικού συστήματος που ταυτίστηκε με τις μίζες, τα σκάνδαλα και τις απάτες σε βάρος του ελληνικού λαού».
Ακολουθεί η ανακοίνωση
Η ακατάσχετη λασπολογία και οι προσπάθειες σπίλωσης υπολήψεων από το κόμμα πυλώνα ενός πολιτικού συστήματος που ταυτίστηκε με τις μίζες, τα σκάνδαλα και τις απάτες σε βάρος του ελληνικού λαού δεν μπορούν να ρίξουν καμία σκιά στην κυβέρνηση.
Η στάση της ΝΔ απέναντι στη διαδικασία επιλογής και διορισμού νέου Διοικητή στον ΕΦΚΑ, την ώρα που έρχεται στο φως η, επί των ημερών της, ροή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από ταμεία μαύρου πολιτικού χρήματος, θυμίζει συκοφάντες γελωτοποιούς που ψάχνουν τρόπο να καλύψουν τις άθλιες πομπές τους.
Αυτές είναι οι πρακτικές που γνωρίζει η ΝΔ και σε αυτές καταφεύγει επανειλημμένα. Με πίστη σε έναν και μόνο σκοπό: την εξυπηρέτηση μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων που αποβλέπουν στη λεηλασία της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση