GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχαιρετά την Ευρώπη ο Ντόντσιτς - Η αποκάλυψη της μητέρας του

Τα τελευταία του παιχνίδια στην Ευρώπη, με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνει ο Λούκα Ντόντσιτς. Η μητέρα του έκανε την αποκάλυψη που όλ...

Τα τελευταία του παιχνίδια στην Ευρώπη, με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνει ο Λούκα Ντόντσιτς. Η μητέρα του έκανε την αποκάλυψη που όλοι περίμεναν.
Η τρίτη σεζόν του Λούκα Ντόντσιτς στην EuroLeague, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 16.8 πόντοι (61% στα δίποντα, 32.4% στα τρίποντα, 81.1% στις βολές), 4.8 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, 22.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 25:37 λεπτά συμμετοχής σε 25 αγώνες μετρά ο 19χρονος Σλοβένος, που στο τέλος της τρέχουσας περιόδου θα αποχαιρετήσει τα μέρη μας για να μπει στην οικογένεια του ΝΒΑ.
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του EuroBasket 2017 με την Εθνική Σλοβενίας, θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο NBA Draft 2018 και θα επιλεγεί αρκετά ψηλά, ενδεχομένως και στην πρώτη τριάδα.
Η μητέρα του, Mirjam Poterbin, υποστήριξε στην Sportklub πως ο Λούκα δεν έχει προτίμηση σε κάποια ομάδα, ενώ εξήγησε πως μόνο σε περίπτωση που οι Τελικοί της ACB κριθούν σε τρεις αγώνες ο γιος της θα ταξιδέψει στο Brooklyn για να παρακολουθήσει την διαδικασία.
Εκτός από τον Ντόντσιτς, τα μεγάλα ονόματα του ερχόμενου NBA Draft είναι ο DeAndre Ayton, o Michael Porter, o Trae Young, o Jaren Jackson, o Marvin Bagley, o Mo Bamba, o Mikal και ο Miles Bridges, ο Colin Sexton κι ο Kevin Knox.
Στην λοταρία ενδέχεται να δούμε και έναν ακόμη Ευρωπαίο, τον Βόσνιο Τζανάν Μούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση