GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σενάρια για την τελική κατάταξη του Ολυμπιακού

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα έγινε για τον Ολυμπιακό, με τη νίκη του επί της Αναντολού Εφές, καθώς με το 19-9 «κλείδωσε» το πλεονέκτημ...

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα έγινε για τον Ολυμπιακό, με τη νίκη του επί της Αναντολού Εφές, καθώς με το 19-9 «κλείδωσε» το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι η τελική κατάταξη των «ερυθρόλευκων», καθώς αναφορικά με τα αποτελέσματά τους στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, μπορεί να τερματίσουν από δεύτεροι έως τέταρτοι.
Αναλυτικά:
Ο Ολυμπιακός τερματίζει 2ος αν: Κάνει μία παραπάνω νίκη από τη Φενέρμπαχτσε.
Ο Ολυμπιακός τερματίζει 3ος αν: Κάνει τον ίδιο αριθμό νικών με τη Φενέρ ή κάνει μία νίκη ή κάνει 0/2 και ο Παναθηναϊκός κάνει μία ήττα ή κάνει 0/2 και η Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα 2/2.
Ο Ολυμπιακός τερματίζει 4ος αν: Κάνει 0/2, ο Παναθηναϊκός κάνει 2/2 και η Ρεάλ κάνει μία ήττα.
Οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν σε διπλή ισοβαθμία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και σε τριπλή με τη «βασίλισσα» και τον Παναθηναϊκό. Στη μόνη που δεν υπερτερούν είναι σε αυτή με τους «πράσινους».
Αφού, λοιπόν, η ΤΣΣΚΑ έχει «κλειδωμένη» την πρώτη θέση, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρόγραμμα των Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακού, Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Φενέρμπαχτσε: Χίμκι (Εκτός), Ουνικάχα Μάλαγα (Εντός)
Ολυμπιακός: Ουνικάχα Μάλαγα (Εκτός), Ζαλγκίρις (Εντός)
Ρεάλ Μαδρίτης: Ερυθρός Αστέρας (Εκτός), Μπάμπεργκ (Εντός)
Παναθηναϊκός: Παναθηναϊκός (Εντός), Αρμάνι Μιλάνο (Εκτός)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση