GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαροκινός φέρεται να είναι ο δράστης της ομηρίας στη Γαλλία

Ένας Μαροκινός, ηλικίας περίπου 30 ετών, που παρακολουθείτο από τις Αρχές για τη μεταστροφή του στον ριζοσπαστικό ισλαμισμό, φέρεται να ε...

Ένας Μαροκινός, ηλικίας περίπου 30 ετών, που παρακολουθείτο από τις Αρχές για τη μεταστροφή του στον ριζοσπαστικό ισλαμισμό, φέρεται να είναι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο δράστης της σύλληψης ομήρων σε σουπερμάρκετ στην Τρεμπ.
Στο μεταξύ, πριν από λίγο, πηγή του υπουργείου Εσωτερικών, την οποία επικαλείται το Reuters, δήλωσε ότι κατά τη σύλληψη ομήρων σε σουπερμάρκετ στην πόλη Τρεμπ, στη νότια Γαλλία, σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι.
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένας από τους οποίους σοβαρά, ανέφερε η πηγή αυτή, προσθέτοντας πως η αστυνομική επιχείρηση συνεχίζεται.
Ο άνδρας που συνέλαβε ομήρους στο σουπερμάρκετ στην Τρεμπ φέρεται επίσης να τραυμάτισε στον ώμο έναν αστυνομικό των CRS στην κοντινή πόλη Καρκασόν λίγο νωρίτερα.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μολέν μεταβαίνει στην Τρεμπ.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση